Διαφήμιση

Ζητάει χαμένο mi account (redmi 2)

• Ζητάει χαμένο mi account (redmi 2)

Δεν βρήκα καταλληλότερο section. Το πρόβλημα δεν εντοπίζεται στην συσκευή.

Φίλος πήρε από άλλον redmi 2 δωρεάν, γιατί ο αυτός ο τρίτος δεν ήξερε από smartphones και δεν τα κατάφερνε με το κινέζικο και το έδωσε.
      Το κακό είναι ότι ο φίλος μου, με το που άνοιξε του λέει ότι η συσκευή είναι συσχετισμένη με κάποιο mi account και ότι πρέπει να βάλει το password. Διαφορετικά δεν σε αφήνει να κάνεις τίποτα. Μένει κλειδωμένη.

Πριν μου το δείξει είχε μόνος του κάνει reset αλλά δεν έφτιαξε κάτι. Εγώ το ξεκίνησα με vol down + power και επέλεξα "wipe all". Όμως κατά στην πρώτη εκκίνηση και ρύθμιση βγάζει το ίδιο μήνυμα.

Υπάρχει τρόπος να το σβήσουμε αυτό; Κάτι σαν ολικό φορμάτ. Δεν μας ενδιαφέουν τα αρχεία που είχε(αν είχε). Το θέλουμε σαν καινούρια συσκευή από την αρχή. Μπορούμε να βάλουμε rom εκ νέου και να το ξεπεράσουμε το πρόβλημα;

Ή είναι οριστικά άχρηστη η συσκευή αν δεν βρεις το password;

PS: Υποθέτω ότι είναι το redmi 2 γιατί έτσι μου είπε. Υπάρχει τρόπος να το επιβεβαιώσω;
    • Ο/H hammered έγραψε:

Απο αυτόν που το πήρε δεν ξέρει ποιανού είναι ο λογαριασμός.;;

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Ο/H hammered έγραψε:

Απο αυτόν που το πήρε δεν ξέρει ποιανού είναι ο λογαριασμός.;;

Προφανώς ο λογαριασμός είναι του τρίτου ατόμου, από το οποίο το πήρε ο φίλος μου. Αλλά όπως προείπα ο τρίτος αυτός είναι εντελώς άσχετος. Τον ρωτήσαμε για τον λογαριασμό και η απάντηση ήταν "δεν ξέρω τι μου λέτε, εγώ δεν έφτιαξα κανένα λογαριασμό". Φαντάζομαι το κλείδωσε χωρίς να το καταλάβει, μπούχτισε και είπε να το ξεφορτωθεί δίνοντας το στον φίλο μου.

Αν μπορούμε να το σώσουμε θα αποκτήσει όμορφο κινητό ο φίλος μου...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H hammered έγραψε:

Προφανώς ο λογαριασμός είναι του τρίτου ατόμου, από το οποίο το πήρε ο φίλος μου. Αλλά όπως προείπα ο τρίτος αυτός είναι εντελώς άσχετος. Τον ρωτήσαμε για τον λογαριασμό και η απάντηση ήταν "δεν ξέρω τι μου λέτε, εγώ δεν έφτιαξα κανένα λογαριασμό". Φαντάζομαι το κλείδωσε χωρίς να το καταλάβει, μπούχτισε και είπε να το ξεφορτωθεί δίνοντας το στον φίλο μου.

Αν μπορούμε να το σώσουμε θα αποκτήσει όμορφο κινητό ο φίλος μου...
      Πηγαίνετε μαζί με τον αρχικό κάτοχο εδώ, πατήστε στο forgot password και ακολουθήστε την διαδικασία για να ξαναμπείτε στον λογαριασμό του και τα υπόλοιπα είναι εύκολα.
    • Γιατί θέλετε τα εύκολα να τα κάνετε δύσκολα;
      Βρες τον προηγούμενο και κάντε αυτό που σου λέει ο @dnomikos

• Διαφήμιση
    • Ο/H geoanto555 έγραψε:

Γιατί θέλετε τα εύκολα να τα κάνετε δύσκολα;
      Βρες τον προηγούμενο και κάντε αυτό που σου λέει ο @dnomikos
      Γιατί μπορεί να φαίνεται εύκολο αλλά να μην είναι στην πράξη. Μπορεί ο άλλος να μην είναι συνεργάσιμος.

Τέλος πάντων, θα το μεταφέρω στον φίλο μου και ας πράξει αυτός ότι νομίζει.

EDIT: Ευχαριστώ πάντως.
    • καλησπερα και χρονια πολλα

Αντιμετωπιζω ιδιο προβλημα με το κινητο μου. Εχω το redmi 4A, αγορασμενο απο εμενα. Εφτιαξα mi account κ το κλειδωσα. Μια μερα μου επεσε στο δρομο κ το βρηκε ενας τενεκες. Αφου το παλεψε μια βδομαδα να το ξεκλειδωσει, στο τελος εβαλε ειδοποιηση σε τοπικο γκρουπ στο fb οτι βρηκε το κινητο, το αναγνωρισα, κ πηγα κ το πηρα. Το προβλημα μου ειναι οτι μου ζηταει τον κωδικο του mi account μου, το βαζω, και δεν το παιρνει. Με τον κωδικο αυτο συνδεομαι κανονικα στο account.xiaomi.com... αλλα το κινητο δεν συνδεεται.

Περα απο το οτι το κινητο το γυρισε σε γερμανικα κ ζοριστηκα να καταλαβω τι εγραφαν οι 2 οθονες που βγαζει, υποψιαζομαι οτι εχει πειραξει κ ρυθμισεις wifi k sim, γιατι βαζω την sim μου κ δεν την βλεπει... ειμαι στο wifi του σπιτιου κ θα επρεπε να το θυμαται. Ειναι λες κ το κινητο δεν εχει επικοινωνια με τον εξω κοσμο... Μπορω να κανω τιποτα για να αποκτησω προσβαση στο κινητο ξανα?

Αυτο που με στενοχωρει ειναι οτι ειχα μεσα φωτο που δεν τις ειχα κανει backup.... υπαρχει λυση να τις ανακτησω????
    • Ερώτηση 1. είχες κάνει ανάρτηση στο Facebook σε κάποια σελίδα xiaomi hellas η κάτι τέτοιο ? 2. Αφού έχεις το δικό σου mi account και βάζεις τα στοιχεία σου για ποιο λόγο δεν το δέχεται δεν μπορώ να το καταλάβω. 3. Το κινητό το παρέδωσε ο εν λόγω στην Αστυνομία ? Εσύ πως το αναγνώρισες δηλαδή ποιο ήταν το κριτήριο αυτό ? Κάτι δεν μου αρέσει σε όλο αυτό και το λέω ξεκάθαρα έτσι. 4. Αν μπει στο mi account σου στο PC μπορείς να κάνεις ανάκτηση φωτογραφιών μπες εδώ Επαναφορά η οριστική διαγραφή φωταγραφιών μέσω του Mi Cloud αλλά υπάρχει τρόπος να ανακτήσεις ολόκληρο το κινητό σου αλλά επαναλαμβάνω δεν έχω πιστή ακόμη ότι είναι δικό σου έχει πολλά κενά η ιστορία σου και ο λόγος είναι σύμφωνα με τα λεγόμενα σου ότι ενώ εσύ συνδέεσαι στο mi account στο κινητό σου δεν το δέχεται.
    • Καλημερα.
      Οπως ειπα, το κινητο αγορασμενο καινουριο απο εμενα, απο ελλαδα. Εχω φυλαξει το κουτι κ τα παντα.
      Το κινητο μου επεσε στο δρομο κ καποιος το τσιμπησε. Πηγα αστυνομια κ δηλωσα απωλεια. Μια βδομαδα μετα σε γκρουπ ειδησεων του νησιου, εμφανιστηκε το κινητο. Το κινητο εχει ραγισμενο digitizer και θηκη απο aliexpress, το αναγνωριζω απο χιλιομετρα μακρυα.

Τις φωτο μου δεν τις ειχα σηκωσει στο mi cloud. Και το ξερω οτι θα επρεπε να συνδεεται οταν του βαζω τον κωδικο μου. Αυτος ειναι και ο λογος που γραφω εδω προφανως

Εντελει, αν καποιος μπορει να βοηθησει να ανακτησω τις φωτο μου, μπορω να του στειλω φωτο απο το κουτι που φαινεται το ΙΜΕΙ και την αποδειξη αγορας κτλ να πεισθει οτι ειναι δικο μου... ή θα ανεβασω φωτο εδω αργοτερα απο το σπιτι
    • Διαφήμιση
    • Μπες εδώ -> Mi Cloud με τους κωδικούς σου και τσέκαρε ότι φαινεται κανονικά η συσκευή στο mi account σου..