@ckiriako Μήπως εχεις 2 mi account και δεν το έχεις υπόψιν σου? Εχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν.
Ζητάει χαμένο mi account (redmi 2)
-
-
Βρε παιδια μια εικονα που βρηκα απο το νετ ειναι...
To account μου το ποσταρα μαζι με φωτο του κινητου, του κουτιου κτλ στην προηγουμενη σελιδα
Σκεφτηκα να του βγαλω την μπαταρια για να σβησει κ να ττο αναψω με vol-/+ k power αλλα θα κανω ζημια λογικα...ε? ειναι κολλημενη μεσα -
Ο/H ckiriako έγραψε:
Σκεφτηκα να του βγαλω την μπαταρια για να σβησει κ να ττο αναψω με vol-/+ k power αλλα θα κανω ζημια λογικα...ε? ειναι κολλημενη μεσα
-
Δεν καταλαβα. Αποσυνδεω την μπαταρια κ σβηνει. Οταν την συνδεσω θα αναψει μονο του? Ή οχι? Αν δεν αναψει μονο του προφανως μπορω να δοκιμασω fastboot ε?
πως να δοκιμασω να βγαλω την μπαταρια απο μεσα? -
Βγαζεις μπαταρία, την βάζεις και αντι για σκέτο Power πατάς Vol - & Power να δούμε ότι έχει κανονικά fastboot
-
Επιτελους ΦΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! πραγματικα θα κλαψω....
θα επανελθω αυριο.... παω σπιτι. κατεβασα μια ρομ κ θα δοκιμασω την τυχη μου αυριο
ευχαριστω παρα πολυ!
=============== Ιαν 14th 2018, 11:07pm ===============
Καλησπερα. Εκανα δοκιμη να το φλασαρω με το xiaomiflash κατεβαζοντας κ αποσυμπιεζοντας την σωστη ρομ αλλα μου εβγαλε μηνυμα λαθους..τι μπορει να εχω κανει λαθος?
παρολο που εχω κανει εγκατασταση των οδηγων οπως πρεπει, στον device manager η συσκευη αναγνωριζεται μονο ως portable device-redmi 4A και δεν φαινεται καθολου ως android composite adb interface
Επισης οταν στην γραμμη εντολων δινω adb reboot edl ή adb reboot bootloader, με κινητο σε λειτουργια και συνδεδεμενο με το pc, παιρνω μηνυμα no devices/emulators found -
Τρελό αλλά δείχνει να έχει κλειδώσει ο bootloader.
Μπες σε fastboot mode και σε παράθυρο cmd δώσε την εντολήfastboot oem device-info
και ποστ εδώ φώτο με το αποτέλεσμα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0