Η συσκευη φαινεται, αλλα γραφει offline. Κατι αλλο που παρατηρω: To κινητο το ειχα δικαρτο. Σιμ1 ενα παλιο νουμερο vodafone που το ξερουν ολοι οι φιλοι μου... κ σιμ2 ενα νουμερο κοσμοτε που πιανει καλυτερα στο νησι, οποτε παω καμια πεζοπορια... στο i.mi.com οταν παταω το "find device" μου λεει "This may be because "Find Device" function is disabled on your device, or no location records for your devices.Please enable "Find Device" on your device. Choose one in the following list and locate it"
και πανω δεξια εκει που λεει one device, redmi 4A, αναφερει το νουμερο κοσμοτε που το ειχα στην σιμ2 κ οχι το vodafone... δοκιμασα να το ξεκλειδωσω με την σιμ κοσμοτε αλλα ειναι απενεργοποιημενη επειδη εχω καιρο να κανω ανανεωση υπολοιπου...
τεσπα, θα ανεβασω φωτο κ screenshots το μεσημερι για να αποδειξω οτι ειναι δικο μου κ βλεπουμε....
και πανω δεξια εκει που λεει one device, redmi 4A, αναφερει το νουμερο κοσμοτε που το ειχα στην σιμ2 κ οχι το vodafone... δοκιμασα να το ξεκλειδωσω με την σιμ κοσμοτε αλλα ειναι απενεργοποιημενη επειδη εχω καιρο να κανω ανανεωση υπολοιπου...
τεσπα, θα ανεβασω φωτο κ screenshots το μεσημερι για να αποδειξω οτι ειναι δικο μου κ βλεπουμε....