Σε kenzo όλα καλά, εκτός ότι και με την καινούργια Rom χάνει πάλι ΤΟ APN πρωτόκολλο και πρέπει να το ορίσω χειροκίνητα σε IPv4/IPv6.
Καλή Χρονιά σε όλους
Redmi note3 pro
Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης
Πέρασα το ρομ με επιτυχία σε mi 3, μέχρι στιγμής όλα φαίνονται πολύ καλά και το κινητό έχει ανεβάσει ταχύτητα σε σχέση με την προηγούμενη ρομ, μάλλον δουλεύουν όλοι οι πυρήνες..., καλή δουλειά, καλή χρονιά σε όλους εύχομαι και πάντα με υγεία
Το ίδιο είχα και εγώ μετά θέματα. Κάνε διαγραφή τα θέματα που έχεις και δεν παίζουν και ξανά κατεβαζεις
Redmi note3 pro
Το έκανα όπως μου είπες αλλά τίποτα, το ίδιο μήνυμα μου βγάζει
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ είχα θέμα με το με το Santa Claus και έκανα τα εξής πήγα στα θέματα στο θέμα Santa Claus click στο θέμα και μετά πάνω δεξιά πάτησα διαγραφή.
Μετά ξανά έκανα λήψη το θέμα, εφαρμογή και όλα καλα
Redmi note3 pro
Οι τίγρεις της οργής είναι σοφότερες από τα άλογα της μόρφωσης
Από απλό ενδιαφέρον, δεν κατάλαβα τι εννοείς να δώσει permission φακελοι 744 κλπ...
Επίσης με αυτή τη διαδικασία τι ακριβώς μπορείς να κάνεις;;
(φανταζομαι και μ root browser γίνεται... Για κάποιο λόγο η εφαρμογήroot explorer σε εμένα δεμ άνοιξε ποτέ... Κρασάρει πάντα..)
=============== Δεκ 31st 2016, 4:31am ===============
Με την ευκαιρία, καλές γιορτές και πάλι και καλη χρονιά!! Για το mi5 μου ειμαι καλυμμένος μετά και το fix του gkalen της προηγούμενης εβδομαδας, οπότε λέω να αφήσω τον Κινέζο μου να ηρεμήσει αυτή την εβδομάδα... Λογικά από την επόμενη θα ξαναασχοληθώ, οπότε και θα βάλουμε την πρώτη 7.1.xx απλά για λόγους ψυχαναγκασμού