Καλημερα. Περαστηκε σε redmi 3ido. Η 2η sim και παλι εδειχνε απενεργοποιημενη, ομως με την ενεργοποιηση/απενεργοποιηση απο τις ρυθμισεις πηρε μπρος. Ολα καλα λοιπον αυτη τη βδομαδα. Καλη χρονια σε ολους με υγεια.
@anton1z001 το μήνυμα είχε να κάνει με το συνημμένο apk 'remote control' που μετά την αναβάθμιση δεν φαινόταν στο /system/app/, για να το περάσεις με το χεράκι πρέπει μετά να του δώσεις τα απαραίτητα δικαιώματα. Αυτό εξηγώ στον φίλο που μου το ζήτησε...
=============== Δεκ 31st 2016, 11:17am ===============
Στην εφαρμογή καιρός πέρα από του ότι οι ημέρες είναι πχ Δευ αντί Δευτέρα, 'πρόβλεψη 5 ημερών' φαίνεται σαν '5 πρόγνωση ημέρας'
Καλή Χρονιά...
Την πέρασα τα ξημερώματα σε KenzoRedmi note 3 pro με καθαρή εγκατάσταση και format data γιατί μου έβγαζε πολλά κόκκινα γράμματα στο twrp κατά την εγκατάσταση. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες rom.
@anton1z001 το μήνυμα είχε να κάνει με το συνημμένο apk 'remote control' που μετά την αναβάθμιση δεν φαινόταν στο /system/app/, για να το περάσεις με το χεράκι πρέπει μετά να του δώσεις τα απαραίτητα δικαιώματα. Αυτό εξηγώ στον φίλο που μου το ζήτησε...
OffTopic
Ωραια!! Θεωρητικά δηλαδή μπορείς να το κάνεις με οποιοδήποτε apk, και να φαίνεται πλέον ως εφαρμογή συστήματος;;
Σε Redmi 3 Note (hennessy) , περάστηκε χθες βράδυ με factory reset κι επαναφορά ρυθμίσεων από mi cloud. Η διαχείριση ram φαίνεται να είναι ακόμα καλύτερη από τις όλες τις προηγούμενες xtrv 6.12.x . Wifi, δεδομένα , καιρός, αποστολή εικόνων μέσω messenger & viber δουλεύουν ρόλοι. Η μπαταρία θα δείξει στο μέλλον. Αυτό που με ζορίζει κάθε φορά είναι, η έλλειψη δυνατότητας Παράλειψης της σύνδεσης στo mi account κατά το πρωτοξεκίνημα του τηλεφώνου , μετά το flashάρισμα.
Καλή Χρονιά σε όλον τον κόσμο με υγεία, τύχη κι ευτυχία
@anton1z001 ναι αλλά αν αυτή η εφαρμογή περνει συνέχεια updates δεν οφελεί σε τίποτα. Αν φυσικά την εφαρμογή την έχεις ήδη εγκατεστημένη υπάρχει και πιο εύκολος τρόπος με το Titanium backup όπου υπάρχει επιλογή ' convert to system app' Και αντίστροφα... πάντως μην πολύ παίζεις με αυτά αν δεν έχεις πάρει πρώτα ένα backup με το twrp. Καλή Χρονιά...
Ολα καλα σε kenzo ανετα.. geoanto555 επειδη οταν γυρισα απο cm εχασα το theme για το twrp που μου ειχες στειλει αλλα το εχω σαν zip,το περναω κανονικα η εχεις βγαλει πιο καινουργια εκδοση? μιλαω για το kenzo_3.0.2-2full_partition_Blue-red.