Gravity screen and XTRV
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Σε εμένα δουλεύει κανονικά και με τις 2 ρομ που αναφέρεις...δοκίμασε έναν καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής, κλείσε την και άνοιξέ την ξανά...μπορεί απλά να έχει κολλήσει προσωρινά.
-
Ο καθαρισμός δεδομένων της εφαρμογής είναι αχνός....... δεν πατιέται ....
-
-
Είναι "χωρίς περιοσρισμούς".......
-
-
Εχω δοκιμάσει χωρίς αποτέλεσμα , αλλά απ' ότι δηλώνεις έχεις διαφορετική Ρομ , οπότε μπορεί να είναι θέμα Ρομ ,
και ο @NasDriver που λέει ότι του τρέχει και με την ίδια Ρομ , εξαφανίστηκε ....... -
-
-
Ετοιμαζόμουν να το κάνω κι' αν δεν πετύχει , κάποια ώρα το απόγευμα αν μπορείς να μου πεις τις τελικές ρυθμίσεις
που έχεις και δουλεύει με την xtrv 6.12.22 . Thanks
=============== Δεκ 31st 2016, 2:52pm ===============
@chrdes Αυτό έτσι κι' αλλοιώς , τικάρεται αυτόματα όταν κάνεις τις ρυθμίσεις ..... -
-
Εχω ΑΚΡΙΒΩΣ τις ίδιες ρυθμίσεις ......
Απεγκατέστησα την εφαρμογή
'Εκανα wipe cache & dalvik
Εγκατέστησα την εφαρμογή με τις ρυθμίσεις ως ανωτέρω
Αρχίζω να πιστεύω μήπως τελικά φταίει ΑΥΤΟ.... διαβάζει η εφαρμογή το κλειδωμένο από το οποίο δεν έχω μπορέσει
να απαλαγώ . Αφού το έκανε η "φωνητική αναζήτηση" γιατί όχι και το "Gravity screen" ????
=============== Δεκ 31st 2016, 5:45pm ===============
@NasDriver
'Εβαλα το Gravity screen στο Redmi Note 2 με xtrv 6.12.15. 'Ιδια αποτελέσματα . NO GO .........
Σίγουρα ανοίγει το κινητό με το Proximity sensor με xtrv ???? ..... και σ'αυτή την περίπτωση τι διάολο συμβαίνει σε 2 δικά μου κινητά .....
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0