Καλημερα το πηρα απο vickmail κινα .σημερα θα σταλει σto easy service και ότι πουν θα το στηλω εδώ μέσα για να ενημερωθεί ο κοσμος
=============== Ιαν 4th 2017, 9:38pm ===============
λοιπον πήρα απάντηση σήμερα από τεχνικό από easy service .Μου είπε ότι το τηλέφωνο είναι όλα εντάξει και είπε να παραγγείλει μία μπαταρία. Μέτρησε την μπαταρία και έχει πέσει πολύ . Λογικά είναι αυτή η αιτία σε 10-12 μέρες θα ξέρω συγουρα 100% αλλά λέει το έχει ξαναδεί το έργο και φταίει η μπαταρία τα λέμε σε λίγες; Μέρες καληνυχτα
φιλε το τηλέφωνο φωρτιζε μισή μέρα δεν γινόταν τίποτα παρέμενε το ίδιο. Κ επίσης την μέτρησαν στον ελενχο και είδαν ότι η ζωή της μπαταρίας έπεσε πολύ και το τηλέφωνο το έχω 1 μήνα πως το εξιγεις
Οι καινούργιες μπαταρίες δεν θέλουν αποφόρτιση όπως οι παλιές, η αποφόρτιση τους δημιουργεί προβλήματα.
Στη θέση σου θα δοκίμαζα μερικές καλές φορτίσεις σε φορτιστή τοίχου πάντα για τις επόμενες μέρες να δω εάν λυθεί το πρόβλημα.
Αν όχι θα μίλαγα με το κατάστημα που το αγόρασα για αλλαγή, έστω και εάν αυτό σημαίνει αποστολή πίσω στην Κίνα.
Φυσικά αυτά είναι τι θα έκανα εγώ, δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις τα ίδια
τωρα το εστηλα στο easy service (ebw) μου είπαν ότι έχει ξαναδεί τέτοιες περιπτώσεις και αμα άμα αλλαχτεί μπαταρια θα είναι οκ.
Παρειγγηλε από κινα μία μπαταρία καινούργια για να δούμε τι εχει. Το έβαζα σε μπριζα το έβαζα σε πολυμπριζο τίποτα.τι να πω αναμένω 10 μερουλες και θα βγουν τα αποτελεσματα είμαι κ σε εποικινωνιας με vickmail και βλέπουμε. Σε ρωτάω λοιπόν τι λες να είναι ? Πλακέτα τον ,πλακέτα κι μπαταρίας?, Μπαταρία? Που πάει ο νους σου. Όταν φορτιζε όμως έδειχνε κόκκινη λυνχια να αναβοσβηνει παντως
Πολλά μπορεί να φταίνε και άμα δεν το έχω μπροστά μου να κάνω δοκιμές δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά:
1. ελαττωματική μπαταρία
2. βαθιά αποφόρτιση μπαταρίας
3. USB θύρα
4. USB πλακέτα
5. μητρική
6. Ρομ που έχει
Είναι μερικά που μπορεί να φταίνε στο πρόβλημά σου.
το pc δεν το αναγνωρίζει διότι το κηνιτο ήταν κλειστό @derveni @NasDriver o τεχνικός μου για αρχή μπαταρία και μετα βλέπουμε μπορεί και να φταίει και η πλακέτα της μπαταρίας. Ακου λίγο που πάει το μυαλό μου. Πάει στην μπαταρία κάπου δεν κάνει επαφή ή πλακετουλα της μπαταρίας ή μπαταρία η οποία έχει εχει εξασθενίσει είπε ο τεχνικός.
Ειχα ένα smsung galaxy s3 και κάποιο βράδυ εμεινε το Βάλα να φορτίσει και δεν έδειχνε τίποτα ούτε λυχνία να ανεβάζει ούτε τίποτα νεκρό με λίγα λόγια ,το παω στο τεχνικό και μου λέει μητρική πλακέτα έκαψε. Ενω το χιαομι το φορτίζεις και σου δείχνει ένδοξη λυχνίας και και μου άνοιξε και μια φορά. Γι αυτό κ ο νους μου δεν πάει στην μητρική αυτή τη φορά
Τώρα μιλάμε καθαρά θεωρητικά...ναι θα μπορούσε να είναι και έτσι...όπως και να έχει απλά κάτι κουνηθεί ή να έχει σκόνη στο βύσμα και να μην κάνει καλή επαφή...ας δούμε πως θα πάει με την νέα μπαταρία και βλέπουμε