η 6.12.29 είναι ολόκληρη ρομ έτσι; Όχι απλά κάποιο update
Δεν ανοίγει Redmi note 3 pro [SOLVED]
- RedMi Note 3 Pro
-
-
Ο/H kostaspach έγραψε:
η 6.12.29 είναι ολόκληρη ρομ έτσι; Όχι απλά κάποιο update
Ναι ολοκληρη rom είναι. Δεν την λες βεβαια και fastboot ....
-
-
@Bodai Χρήστο ο φίλος αν διαβάσει τον οδηγό του @lallasgr xiaomi-miui.gr/community/index…CE%B1-%CF%84%CE%BF-Redmi/ θα δει ο φίλος μας ότι πρέπει να βάλει παλιότερη rom androidfilehost.com/?fid=529152257862677573 και μετά να πάει σε νεότερη rom είχα παρόμοιο πρόβλημα με το φίλο δεν με έβαζε στο Mi account έτσι με αυτήν την rom μπόρεσα και έβαλα της ρυθμίσεις.
=============== Ιαν 2nd 2017, 10:52pm ===============
Ο/H kostaspach έγραψε:
Ότι δεν μπορώ να βάλω τον κωδικό μου. Στην περίπτωση της εγκατάστασης της .29 μου πετάει το μήνυμα ότι έχει πρόβλημα με τον εντοπισμό της συσκευής
-
-
-
Μόλις ολοκλήρωσα την διαδικασία. Τώρα Δείχνει συνέχεια το Mi τρέχει το android και κάνει επανεκκινήσεις μόνο του.
=============== Ιαν 3rd 2017, 1:32am ===============
Επιτέλους Τέλος. Έκανα την διαδικασία και δεύτερη φορά και έτρεξε. Ευχαριστώ φίλε @derveni που για ακόμη μια φορά με ξελάσπωσες στα δύσκολα -
καλησπερα 10 Δεκέμβρη αγόρασα από Κίνα και σιγκεκριμενα vickmail.εχω ένα θέμα το τηλέφωνο φορτίζει και δείχνει τη κόκκινη λιχνια αλλά πατάω να ανοίξει το κηνιτο και δεν ανταποκρίνεται έχω το xiaomi note 3 pro έχει κάποιος μία ιδέα περί τίνος προκειται
-
Ο/H John Athinaios έγραψε:
καλησπερα 10 Δεκέμβρη αγόρασα από Κίνα και σιγκεκριμενα vickmail.εχω ένα θέμα το τηλέφωνο φορτίζει και δείχνει τη κόκκινη λιχνια αλλά πατάω να ανοίξει το κηνιτο και δεν ανταποκρίνεται έχω το xiaomi note 3 pro έχει κάποιος μία ιδέα περί τίνος προκειται
-
το πήρα απο το vickmail . Λοιπόνσημερα το πρωί δούλευε κατά τις 1 το μεσημέρι έκλεισε και δεν άνοιξε ξανά.οταν όμως το βαζω να φορτίσει μου βγάζει ότι φορτίζει αλλά η λυχνία είναι κοκκινη. Παταω να ανοίξει τιποτα. Κατά τύχη μου μου άνοιξε και δεν ξέρω πως. Ανοιξε το χρησιμοποίησα για 10 λεπτά αλλά η μπαταρία ειχε ένδειξη φουλ και ξανακλεισε. Το το πήρα με oficial global με ελληνικά κai updates
=============== Ιαν 3rd 2017, 9:09pm ===============
το κηνιτο δούλευε άψογα με τα updates ola komple -
-
οκ το φορτιζω με αλλο φορτιστη αλλα το πρωι θα το στηλω στο easy service στο Μαρούσι που έχει ελενχο δωρεάν κ να με διαφωτισουν
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα