Μπες σε TWRP, κάνε wipe > advance wipe > cache + dalvik art cache + data...μόλις τελειώσει κάνε reboot to system
Επέλεξε τα αγγλικά σαν γλώσσα...βάλε το wifi κανονικά και συνέχισε τις ρυθμίσεις μέχρι να φτάσεις στο mi account.
Με το που μπήκα έβγαλε unfortunaltely someting stopped kai sto summary εγραφε κάτι για τη java κτλ αλλά πατησα πίσω και έσβησε και στη συνέχεια το ίδιο μήνυμα και πρόβλημα
Λοιπόν @kostaspach επειδή η συσκευή σου είναι στα κακά της τα χάλια. Κάνε Factory Reset (μέσα απο το TWRP) και ξαναφλάσαρε την ελληνική rom ή βάλτο σε fastboot και με την χρήση του MiFlash φλάσαρε fastboot για να συνέλθει.
Πώς να κάνω factory reset apo twrp; Αν το κάνω δεν θα χάσει την ρομ που έχω αποθηκεύσει σε zip; Μπορείς να μου δώσεις κάποιον οδηγό για τα υπόλοιπα; Δυστυχώς δεν έχω κάποιο άλλο κινητό για να ανεβάσω τις φωτος. Αν θέλετε μπορώ να το δούμε μέσο skype
Πώς να κάνω factory reset apo twrp; Αν το κάνω δεν θα χάσει την ρομ που έχω αποθηκεύσει σε zip; Μπορείς να μου δώσεις κάποιον οδηγό για τα υπόλοιπα;
Ναι θα την χάσει, και όπως θα είσαι σε TWRP (αφου τελειώσει το FActory Reset) θα ξανα-αντιγράψεις το zip της ελληνικής rom και θα το φλασάρεις. Πριν να ξεκινήσεις όμως να ελέγξεις:
1. Αν ο bootloader είναι ακόμα ξεκλείδωτος
2. Αν τα Wipes της Cache & της Dalvik/ART Cache γίνονται κανονικά ή σου βγάζει κόκκινα μυνήματα το TWRP..
Τα έχω ελέγξει και είναι και τα 2 οκ, αλλά αν κάνω το reset μετά πώς θα περάσω την ρομ; Αφού για να περάσω αυτή το κινητό δούλευε κανονικά και μπόρεσα να τις περάσω απο την υπολογιστή. Μετά; πώς θα γίνει;
το θέμα είναι ότι έκανα τα βήματα αυτά wipe->advanced wipe->dalvik/art cache,data kai cache και μετά έβαλα τη ρομ και πάλι έχω τα θέματα αυτά. Μήπως μου κλείδωσαν το λογαριασμό και κατ' επέκταση το τηλέφωνο;