ΈΧΩ REDMI 4 PRIME MAΪΜΟΥ [SOLVED]
- RedMi 4
-
-
miui global stable λέει , 8.0.5 , η ίδια που λένε και πιο πάνω , άλλα είναι ψεύτικη δεν κάνει uodate.
Τελικά ο ξεκλείδωτος bootloader χρειάζεται για να αλλάξεις bootloader ?
=============== Ιαν 23rd 2017, 7:15pm ===============
τελικα να δοκιμάσω με update .Zip να περάσω τη κανονική global η θα γίνει μαλακια ? -
Δεν πρόκειται να περάσει, δύο επιλογές έχεις:
1. Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
2. Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A -
θα δοκιμάσω το πρωτοαρχικα που βλέπω ότι είναι το πιο ανοδινο
=============== Ιαν 31st 2017, 12:49am ===============
πάλι προβλημα, το pc suite δεν το βλέπει το κινητό ,
έχω ενεργοποιήσει το usb debug , drivers βερασα adb composite χειροκίνητα.
Αλλα τίποτα, ούτε σε recovery το βλέπει , ούτε οταν ειναι ανοιχτό κανονικά το κινητό.
=============== Ιαν 31st 2017, 12:56am ===============
λοιπόν παντώντας το Rflash μου αναγνωρίζει τη ρομ που έχω μέσα και μου προτείνει να κατεβάσει την china stable.(μήπως πρέπει να γινει διόρθωση στον οδηγό ? γιατί γράφει οτι πρεπει να στο βγάλει αυτόματα , εμένα δεν εβλεπε καν το κινητό )
Με το shift βάζω τη global , τι λέτε να κάνω ? τη global που κατέβασα δεν την παίρνει
=============== Ιαν 31st 2017, 1:54am ===============
Λοιπόν μου πήρε τη κινέζικη, τώρα να κάνω unlock ? ή μπορώ να βάλω τη global ?
..............
Το ειχα αφήσει κάπου στο 80% , και ξαφνικά το pc suite μου βγάζει error couldnt update ,λέω τη #$5 πάλι......
το κινητό κάνει reset και φόρτωνε μια μπάρα, τελικά πήρε τη ρομ! άλλαξα 5 σόβρακα.
Δεν μου έχει σβηστεί τιποτα, ολα ειναι ίδια, εκτός απο κάποιες έξτρα εφαρμογές.
Δεν βλέπω πουθενα κινέζικα και γενικά τα γραφικά ειναι κάπως διαφορετικά .
Τη γλίτωσα
..............
Λοιπόν στο καπάκι έκανα και unlock
ρε παιδιά μήπως να το γράψετε στους οδηγούς ότι δεν γίνεται unlock με μούφα ρομ ? μιλάμε για τεράστιαταλαιπωρία
πάντως το κινητό πάει πολύ πιο γρήγορα τώρα -
Ο/H picdev έγραψε:
Λοιπόν στο καπάκι έκανα και unlock
ρε παιδιά μήπως να το γράψετε στους οδηγούς ότι δεν γίνεται unlock με μούφα ρομ ? μιλάμε για τεράστια ταλαιπωρία
πάντως το κινητό πάει πολύ πιο γρήγορα τώρα
Μα για αυτό λέμε ότι πρέπει να μπει πρώτα μία official rom...ο οδηγός για unlock το λέει ξεκάθαρα -
λοιπον τη δουλεύω κάποιες μέρες τη κινεζική ρομ και είναι μία χαρά εκτός από το Google play που.δεν δουλεύει .
Υπάρχει τώρα τρόπος.που. είναι ξεκλειδώτο να περάσω με update zip την global? -
αν έχεις ξεκλείδωτο bootloader μπορείς να βάλεις την global με αυτόν τον οδηγό ---> Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
προσοχή μόνο να πάρεις αντίγραφα πρώτα γιατί θα σβηστούν όλα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0