Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera
-
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Καλημέρα σε εμένα ενώ μια εβδομάδα και δεν μπορούσε να συνδεθεί εκτός του χώρου ( μου την έδειχνε εκτός σύνδεσης ) σήμερα βλέπω κανονικά ! Τι να πω .
-
Την εφαρμογή ναι την τελευταία έκδοση έχω !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H takisfrag έγραψε:
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λες να εισακούστηκαν οι προσευχές μας; Δηλαδή χωρίς αναβάθμιση του firmware της κάμερας, με την τελευταία εφαρμογή δουλεύει; Να το τολμήσω;
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εμένα δουλεύει κανονικά πάντως τι να σου πω !!! Δεν ξέρω όμως το firmware της κάμερας για του λόγου του αληθές ορίστε τώρα βλέπω από 20 χιλιόμετρα μακριά :
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H tsilout88 έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Εμένα δουλεύει κανονικά πάντως τι να σου πω !!! Δεν ξέρω όμως το firmware της κάμερας για του λόγου του αληθές ορίστε τώρα βλέπω από 20 χιλιόμετρα μακριά :
Μιλάμε πάντα για την xiaofang smart ip, όχι την yi ants camera η κάνω λάθος; Μπορείς εκεί που βλέπεις την κάμερα live αν πατήσεις τις τρεις τελιτσες να και κανεις check for update να δεις το firmware της κάμερας; Γιατί σίγουρα με αναβάθμιση δεν δουλεύει το τσεκαρα. Να δούμε ποια έκδοση mihome και firmware να βάλουμε για να δουλέψουν και οι δικές μας αδερφέ...
-
Ο/H Xstos έγραψε:
Με app 4.1.26 και firmware 3.0.4.20 (τελευταία δηλαδή) όλα δουλεύουν καλά.
Εμένα πάλι only for mainland china μου βγάζει ρε παιδια
Ο/H Xstos έγραψε:
Με app 4.1.26 και firmware 3.0.4.20 (τελευταία δηλαδή) όλα δουλεύουν καλά.
Mia από τα ίδια και εμένα.σωστή λειτουργία, Καλά χρώματα, άμεσες ειδοποιήσεις
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ -
-
Ο/H tsilout88 έγραψε:
Ο/H takisfrag έγραψε:
Μιλάμε πάντα για την xiaofang smart ip, όχι την yi ants camera η κάνω λάθος; Μπορείς εκεί που βλέπεις την κάμερα live αν πατήσεις τις τρεις τελιτσες να και κανεις check for update να δεις το firmware της κάμερας; Γιατί σίγουρα με αναβάθμιση δεν δουλεύει το τσεκαρα. Να δούμε ποια έκδοση mihome και firmware να βάλουμε για να δουλέψουν και οι δικές μας αδερφέ...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Nαι ναι φυσικά για αυτή την κάμερα μιλάμε
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες