Διαφήμιση

Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera

• Downgrade κάνεις εύκολα , απλά την βάζεις στο ρεύμα , πατώντας συνεχώς το κουμπάκι του reset για 10-15 sec ,το αφήνεις κάνει reboot και έχει γυρίσει στο αρχικό firmware
    • Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera

Ο/H gskiado έγραψε:

Επιβεβαιώνω κι εγώ ότι η λύση του downgrade για το FW της κάμερας και της εφαρμογής σε Android, λειτουργεί κανονικά. Αλλά μόνο για το wifi. Η κάμερα δεν συνδέεται μέσω 3g/4g. Προφανώς δεν συδνέεται στον cloud server.

Για ios βγήκε ενημέρωση που αναφέρει ότι συνδέεται στον US server, αλλά δεν δοκίμασα να αλλάξω τοποθεσία σε US.

Εμένα στο iPhone δεν μου δουλεύει, βγάζει κατευθείαν το μήνυμα να στείλεις email.
    • Διαφήμιση

Νέα αναβάθμιση εμφανίστηκε σήμερα με κωδικό 3.2.0.30
      Την πέρασα κανονικά, νομίζω ότι βλέπω λίγο καλύτερα χρώματα

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

Παιδια καλησπέρα κ απο εμένα κ καλώς σας βρήκα μιας κ ειναι καινούργιο μέλος στην παρέα . Παραγγέλνω καιρό απο Κίνα κ ειδικά . Οταν αποφάσισα να παρω κάμερα για το σπίτι με συμβούλευε ενα παιδι που εχει πολλές κ τις χρησιμοποεί με εφαρμογή που ειναι για όλες τις κάμερες κ με δικό του dns οτι να μην παρω τις xiaomi δεν εχουν lan κ γενικα έλεγε οχι . Δεν τον ακουσα κ πηρα την 1080 την 360 το ρομποτάκι . Εκτός οτι ειναι ολα στα κινεζικα ( εκανα μετάφραση το menu ) αργεί να συνδεθεί συνήθως κ γενικα δεν την εχω βολευτεί . Συνεχίζω ομως τα λάθη κ παραγγέλνω κ αυτήν κ ενώ το gearbest δεν την έστελνε Ελλάδα την πηρα απο cafago. Μου ηρθε σήμερα κ δεν μου δουλεύει . Κολλαει εκει που λέει loading 1/3 .
      Κ ρωτάω εγω κ να δούλευε δεν γίνετε να τις δουλέψουμε με δικιά μας εφαρμογή με σεταρισμα ip κ με πόρτα κ τετοια ; εχει δοκιμάσει κανεις ;δηλαδη κ εμεις είμαστε λιγο μαζόχες παίρνουμε κάμερες που ο server ειναι στην Κίνα κ για να δουμε το σπίτι μας η που την εχουμε συνδέσει κανει proxy στην Κίνα κ στους server τους . Δεν εχω εμπειρία στις κάμερες αλλα πιστεύω οτι δεν επρεπε να παρω τετοια . Βλέπω τον φίλο με απλές ip κάμερες που ειναι 1080 κ με lan κ με sd card ποσο γρήγορα μπαινει με 4g στην εφαρμογή κ τις βλεπεις όλες μαζί κ παθαίνω πλάκα . Συγνώμη για το μεγάλο post .

Sent from my iPhone using Tapatalk
    • Καλημέρα παιδιά κι από εμένα.
      Είναι το πρώτο μνμ στην κοινότητα και μετά από τόσες μέρες που παρακολουθώ το συγκεκριμένο νήμα πήρα την απόφαση να πω κι εγώ κάποια πράγματα όσο αφορά την Xiaomi XiaoFag με το πρόβλημα που έχουμε όλοι με την καινούργια έκδοση της συσκευής.
      Εδώ και κάποιες μέρες αφού έκανα κι εγώ όλα τα αυτά που έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα για να μπορέσει να λειτουργήσει κανονικά η κάμερα ή έστω μέσο wifi, στο τέλος τα παράτησα και είπα θα περιμένω κάποια εξέλιξη με το πρόβλημα.
      Αφού πέρασαν κάποιες μέρες σκέφτηκα να συνδέσω την κάμερα ξανά να δώ αν παίζει τίποτα... και ξαφνικά δούλεψε χωρίς να κάνω κάτι περαιτέρω. Λειτουργή με την 3.2.0.30 έκδοση και την 4.1.33 έκδοση στο MiHome.
      Η λειτουργία της κράτησε περίπου δύο μέρες και ξανά έβγαλε το γνωστό μνμ.
      Ξαναπροσπάθησα να την λειτουργίσω και μετά από πολλές προσπάθειες ...ναι ξανα δούλεψε κανονικά. Τώρα αν σας πω πως γίνεται αυτό δεν το γνωρίζω, το μόνο που ξέρω είναι ότι αν την αποσυνδέσω τρία πράγματα μπορεί να συμβούν, είτε να συνδεθεί κατευθείαν (ένα 15%) είτε να προσπαθήσω πολλές φορές στο να την βγάζω από την ηλεκτρική πρίζα και κάποια στιγμή να συνδεθεί πάλι (ένα 35%) ή να μην μπορέσει να συνδεθεί ξανά (ένα 50%).
      Τώρα από θέμα εξοπλισμού (τι δίκτυο έχω).
      Πάροχος ΟΤΕ, με συνδεσμολογία από Netgear DGN2200v3 στέλνω σε Apple AirPort Extreme και μέσο αυτού στις υπόλοιπες συσκευές.Με ένα OnePlusOne λειτουργό το MiHome.
      Επειδή μου κάνει και κάποιες διακοπές ο ΟΤΕ ίσως για αυτό χάνει την σύνδεση και λειτουργεί για μερικές μέρες.
      Είχε τώρα καμιά 10ριά μέρες που δεν λειτουργούσε και αποφάσησα σήμερα να το τσεκάρω πάλι. Με την πρώτη συνδέθηκε κανονικά και λειτουργεί μέχρι τώρα που σας γράφω , περίπου 1 ώρα.
      Ειλικρινά δεν γνωρίζω με ποιό τρόπο λειτουργεί η δική μου κάμερα και όχι οι δικές σας. Οτιδήποτε θέλετε στείλτε μου μπας και βγάλουμε καμιά άκρη με δαυτο.
      Κάτι που παρέλειψα είναι ότι διαθέτω δύο κάμερες, η μία της παλιάς έκδοσης με την τρυπούλα και μία βέβαια με την καινούργια. Τις τελευταίες μέρες η παλιά αν και μου αναβόσβηνε το μπλε φωτάκι εξακολουθούσε να λειτουργεί κανονικά. Πριν λίγο την έβγαλα κι αυτή απο το ρεύμα και την ξανα σύνδεσα και έμεινε σταθερό με κανονική λειτουργία.
      Να επισημάνω κάτι γιατί έχει αναφερθεί και σε ξένω forum πως άν την σβήσω από την εφαρμογή και κάνω ξανά την διαδικασία εισαγωγής της στην εφαρμογή πάντα βάζω από την αρχή τον κωδικό μου και όχι τον αποθηκευμένο.
    • Διαφήμιση

Εγω πάντως μολις γυρίσω θα προσπαθήσω αν γίνετε να παράκαμψω τον server της xiaomi να ανοίξω πόρτα κ να την δουλέψω απευθείας απο εμένα μέσω ip ,αν τα καταφέρω . Ισως βεβαια ετσι εχω μονο εικόνα κ οχι τις λειτουργίες που εχει .

Sent from my iPhone using Tapatalk
    • Παιδια επιβαιβεωνω και εγώ με 4.0.11 καi αρχικό firmware συνδέθηκε κανονικά στο cloud με τη μία πρόσβαση από 4g κομπλέ!!! Δεν ξέρω αν κάνω αναβάθμιση τι θα παίξει μόνο!
    • και σε μένα δουλεύει αυτήν την στιγμή με τα τελευταία update....και 4g ....4.1.26 και 3.2.0.30 ....η κάμερα είναι με το διακόπτη στο setup και MAC 34....και το λαμπάκι σταθερό μπλε
    • Καλημέρα παιδιά,
      εχθές έκανε πάλι επανεκκίνηση το ρούτερ και δεν συνδέθηκε μόνη της η κάμερα. Την αποσύνδεσα από το ρεύμα για 5 δεύτερα και την ξανασύνδεσα και με την πρώτη συνδέθηκε κανονικά με server και σταθερό μπλε λαμπάκι. Τι να σας πω... :S έχω χάσει την μπάλα. Λέτε να το έφτιαξαν? Την έβγαλα από μόνος μου τώρα και την ξαναέβαλα και συνδέθηκε 8o .
    • Διαφήμιση