Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera
-
-
Ο/H ktlk21 έγραψε:
μονο με το hack
-
-
Καλημερα. Επειδη εχω πολυ καιρο να παρω καμερα xiaomi, ξερετε ποια καμερα δουλευει με mi home (Mainland china φυσικα) απροβληματιστα out of the box.
-
έχω δύο μικρές τετράγωνες και δύο διπλάσιες στο ύψος που περιστρέφονται και έχουν υπέροχη εικόνα.
-
Καλημέρα σας.
Θέλω να πάρω αυτή Original Xiaomi xiaofang Smart 1080P WiFi IP Camera -$21.39 Online Shopping| GearBest.com την κάμερα από Gearbest αλλά έχω μπερδευτεί λίγο στα σχόλια γιατί λέει ότι δεν κάνει για Ευρώπη παρόλου που λέει European and American version.
Δηλαδή δεν θα παίξει Ελλάδα?
Είστε ευχαριστημένοι γενικά από την κάμερα?
Σας ευχαριστώ.Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση......... -
Θα συνιστούσα προσοχή με την Xiaofang. Η δική μου παίζει από την 1η μέρα με πολύ μικρά θεματάκια (κυρίως των server που συνδέεται).
Αλλα άλλοι φίλοι την εχουν αγοράσει και "πετάξει" σε ντουλάπι (με την παραλαβή αρκετοι). Γιατί δεν δοκιμάζεις κάποια άλλη? Πχ Dafang -
Ευχαριστώ.
Το πρόβλημα με αυτήν είναι ότι κοστίζει 23,43 και θα έχω θέμα με τελωνείο μάλλον.Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση......... -
Σε ποιο κατάστημα την έχεις βρει ? ίσως να έχει τρόπο αποστολής χωρίς τελωνείο
-
GearBest ...Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση.........
-
Βάλε belgium post, μέχρι στιγμής δεν έχουν περάσει τελωνείο, προσοχή μόνο τα στοιχεία αποστολής να είναι στα Αγγλικά και όχι Ελληνικά
-
Τσεκαρισμένο?Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση.........
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες