Ξέχασα να πω ότι για Facebook και Twitter έχω το Metal που είναι και πιο ελαφρύ και λιγότερο ενεργοβόρο.
Redmi 4 Prime κλείνει μόνο του
- Σε εξέλιξη
- RedMi 4 Pro
-
-
Πάλι κλείσιμο σήμερα το μεσημέρι (ακριβώς μία ημέρα μετά το προηγούμενο) με την μπαταρία να είναι στο 30%.
Αρκετός κόσμος με παρόμοιο πρόβλημα στο miui forum(Redmi 4 Prime (Pro) Spontaneous shutdown, reboot. - Redmi 4/Prime/4A - Xiaomi MIUI Official Forum).
Ελπίζω να κυκλοφορήσει σύντομα η Global stable 8.2 για το redmi 4 pro/prime μπας και λυθεί το πρόβλημα. -
Τα logs ίσως δώσουν την λύση. Μπορείτε είτε να κατεβάσετε το SDK και να χρησιμοποιήσετε την εντολή ADB logcat ή να κατεβάσετε την εφαρμογή aLogCat από το play store η οποία δείχνει το αρχείο καταγραφής απευθείας στο τηλέφωνό σας. Προϋπόθεση να εχετε πρόσβαση root. Και ανεβάζετε το log από το τελευταίο shutdown όταν γίνει στο forum για να εντοπίσουμε τι προκαλεί το πρόβλημα.
-
Μπορεί να μου πει κάποιος που έχει το πρόβλημα με τα shutdowns αν έχει εγκατεστημένο το napster?
-
Ο/H varthakouris έγραψε:
Τα logs ίσως δώσουν την λύση. Μπορείτε είτε να κατεβάσετε το SDK και να χρησιμοποιήσετε την εντολή ADB logcat ή να κατεβάσετε την εφαρμογή aLogCat από το play store η οποία δείχνει το αρχείο καταγραφής απευθείας στο τηλέφωνό σας. Προϋπόθεση να εχετε πρόσβαση root. Και ανεβάζετε το log από το τελευταίο shutdown όταν γίνει στο forum για να εντοπίσουμε τι προκαλεί το πρόβλημα.
Πάντως δοκιμάζοντας την εφαρμογή alogcat(χωρίς root), εμφανίζει κάποια λιγα πράγματα, το οποία όμως δεν μου λένε κάτι.
=============== Φεβ 24th 2017, 10:54pm ===============
Ο/H varthakouris έγραψε:
Μπορεί να μου πει κάποιος που έχει το πρόβλημα με τα shutdowns αν έχει εγκατεστημένο το napster?
-
-
Επίσης παρατηρήστε αν την ώρα που κολλάει το κινητό έχετε ανοικτό το Bluetooth. Επίσης είπαν κάποιοι στο miui. Eu ότι όταν έβαλαν το κινητό σε safe mode πέρασαν 2 μέρες χωρίς κόλλημα και μετά ξαναεβαλν τη ρομ και άρχισαν σιγά σιγά να βγάζουν μια μια εφαρμογή μέχρι που βρήκαν ότι πχ. Το napster τους έκανε ζημιά...
-
-
Ο/H akops έγραψε:
Σωστή η λύση για τα logs. Ομως απαιτεί root, κάτι το οποίο δεν είναι εφικτό στην Global stable που φοράει, και προς το παρόν δεν θέλω να φύγω από αυτή την κατηγορια rom.
Πάντως δοκιμάζοντας την εφαρμογή alogcat(χωρίς root), εμφανίζει κάποια λιγα πράγματα, το οποία όμως δεν μου λένε κάτι.
You may think you can fly - but you better not try -
Αντιγράφω από το αγγλικό φόρουμ κάτι που μπορεί να δώσει προσωρινή λύση στο πρόβλημα.
I have SOD (sleep of death) problem on r4p too. I had it for the first time with global 8.1.2.0, so i decided to flash xiaomi.eu stable 8.1.3.0, but I had SOD again.
For now, as termporary fix, I've installed SOD Killer (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tckr.sodkiller) and, after giving it the right permissions in miui (autostart and disabling battery saver on it), I didn't have SOD anymore, but this is not a solution because, of course, you'll have a little bit battery drain because the app create a wake lock that keep cpu awake avoiding the deep sleep.
We have to understand if it's a MIUI issue or some incompatibility with some app we've installed.
Στάλθηκε από το Redmi 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα,
To sod killer δεν βοηθάει στην περίπτωση μου. Τις 2 από τις 3 φορές που έχει κλείσει στην μια βδομάδα που το έχω, ήταν την ώρα που το δούλευα και όχι ενώ καθόταν.. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες