@xifias21 Καλημέρα. Εσένα σου γυρίζει σε EDL το κινητό με τον τρόπο που λέει ο οδηγός που σου παρέθεσε ο @GR-Macedon στο μήνυμα 51;
Redmi 4 Prime κλείνει μόνο του
- Σε εξέλιξη
- RedMi 4 Pro
-
-
-
Και σε εσένα το αναβαθμίσανε; Σε τι αριθμό τελειώνει το imei σου; Εγώ τίποτα ακόμα.
-
Σε 3786
-
6929 εγώ. Πήρα σήμερα την αναβάθμιση.
-
καλημέρα,
σε κινητό φίλου που το πήρε την προηγούμενη εβδομάδα το έκανε 3 φορές. Στον οδηγό που παρέθεσε ο macedon όταν πατάω να μπει σε download mode, δεν κάνει τίποτα και δεν εγκαθιστούνται οι οδηγοί.
ουσιαστικά κάνει απλά reboot και περιμένει να μπει το pin για να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο..
το παρέλαβε με 8.1.2.0 global stable, και προχτές το έκανε update στην 8.2.1.0 και το ΣΚ πάλι τα ίδια.
Επίσης του κολλάει η εφαρμογή των επαφών και του κόβονται οι κλήσεις εκεί που μιλάει...
Θέλω να μπορέσω να του φλασάρω την 8.1.2.0 global stable με EDL αλλά δεν μπορώ με τίποτα... (btw μήπως θέλει κάποια πιο παλιά;)
μήπως υπάρχει τρόπος να την κάνουμε την δουλειά μέσω fastboot;
ευχαριστώ -
@tavliban Οι περιπτώσεις που καποια κινητά αντί για EDL κάνουν επανεκκίνηση, αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η Xiaomi έχει κλειδώσει το EDL και ο μόνος τρόπος για να φλασάρεις είναι με καλώδιο Deep Flash!
Φαντάσου πόσο έχει αρχίσει να δυσκολεύει η κατάσταση που (κατόπιν αναφορών στο διαδίκτυο) στο Redmi Note 4x (Mido) μετά από αναβάθμιση στις πιο πρόσφατες εκδόσεις ούτε με Deep Flash καλώδιο μπορείς να φλασάρεις και πρέπει να πας με testpoint!
Μέσω fastboot δεν μπορείς γιατί έχεις κλειδωμένο Bootloader. -
-
-
@George Kaggelaris Θα βρεθεί τρόπος πιστεύω η από το forum το Ευρωπαϊκό η το δικό μας, η θα το διαρρεύσουν οι ίδιοι στα forum.
-
Εγώ πιστεύω ότι πατώντας όλα τα κουμπιά για 5 δευτερολεπτα, μετά το volume up για 3 κρατώντας ανάποδα το τηλέφωνο ξεκλειδώνει.
Φυσικά αστειεύομαι.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
ευχαριστώ για την απάντηση... κοινός η xiaomi αρχίζει και γέρνει προς συμπεριφορά "φρούτων" (apple)
πάντως τελικά δεν του έχει ξανακρασάρει το τηλέφωνο... έχει κανείς όμως συχνά drop calls καθώς λέει ότι έχει τρελαθεί με τα drop callsq
ή υπάρχει κάποιο θέμα που δεν έχω δει;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες