Βάλε μετά Χόνγκ Κόνγκ που 99% θα έχουν δώσει την αναβάθμιση.
Redmi 4 Prime κλείνει μόνο του
- Σε εξέλιξη
- RedMi 4 Pro
-
-
εβαλα Χονγκ Κονγκ- ινδια αλλά τίποτα δεν βρέθηκαν ενημερώσεις .
Τέλος πάντων -
Βάλε manually την καινούρια ρομ.
-
Δοκίμασε να την περάσεις χειροκίνητα ---> MIUI ROM for Redmi 4 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum
-
και εγω επαθα ακριβώς το ίδιο. εχω την 8.1.2 και δεν δίνει αναβάθμιση ουτε σε ινδια ουτε σε χονκ κονγκ. απο το λινκ ποια να κατεβάσω την στειμπλ ή την ντιβελοπερ;
επίσης εχει παρατηρησει κανενας προβλημα στις κλισεις; να μην συνδέεται με την 1η, να μην σε ακουνε κλπ; -
εσύ έχεις ιό, επικίνδυνο (xvirus)!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλησπέρα σε όλους,
Καλώς σας βρήκα!Τρομερό φόρουμ καταπληκτική δουλειά...
Το ίδιο πρόβλημα και στο δικό μου Redmi 4 prime με stable official 8.1.2.0 to έχω 6 ημέρες και κλείνει μόνο του καθημερινά κυρίως τα βράδια.Δοκίμασα και το SOD Killer αλλα τα ίδια.Δοκίμασα να κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader αλλα με πετάει σε κάτι κινέζικα που δεν υπάρχουν στον οδηγό.
Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για διόρθωση του προβλήματος σε κάποιο update?
Είναι πανέμορφο και αρκετά γρήγορο, αλλα με απογοήτευσε να το τσεκάρω συνέχεια όταν περιμένω κλήση μήπως έχει σβήσει. -
-
Και αγγλικά που το γυρίζεις σε πάει στο φόρουμ κσι από εκεί πάλι κινέζικα η σελίδα ξεκλειδωμαρος.
Αναβάθμισε σε 8.2 και θα στρώσειΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ευχαριστώ είναι όντως εργαλείο αρκεί να σταματήσει να σβήνει...
Όσον αφορά το ξεκλειδωμα με άφησε τελικα.ήθελε να ολοκληρώσω το προφίλ στο miui forum.Μου έστειλαν ήδη κ SMS!Όσον αφορά την 8.2 όταν έρθει θα την βάλω κ εύχομαι να μην ξανακλεισει γιατί ήμουν έτοιμος να το δώσω το διαμάντι μου -
Καλησπέρα σκέφτομαι να το αγοράσω για ένα συγγενή μου, το πρόβλημα έχει λυθεί ή παρουσιάζεται ακόμα;
Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπέρα
Το πρόβλημα έχει λυθεί με την 8.2.1.
1,5 μήνα τώρα ούτε κιχ
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες