Σε Redmi Note 3 (Hennessy) με μη καθαρή εγκατάσταση (όπως πάντα) όλα φαίνονται να δουλεύουν τζάμι, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα!
[XTRV-7.1.5] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 8/1 00:18)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Φίλε @Mike Bersekeros το θέμα που υπήρχε με τα διπλά μηνύματα διορθώθηκε; Την κατέβασα και εγώ αλλά ακόμα δεν το πήρα απόφαση να την περάσω.
-
Ο/H bzanios έγραψε:
Φίλε @Mike Bersekeros το θέμα που υπήρχε με τα διπλά μηνύματα διορθώθηκε; Την κατέβασα και εγώ αλλά ακόμα δεν το πήρα απόφαση να την περάσω.
σε redmi3 note hennessy, επιβεβαιώνω ότι ούτε στην προηγούμενη αλλά ούτε και σε αυτήν μου εμφανίζονταν διπλά τα μηνύματα. Τις rom τις περνάω με factory reset αν παίζει κάποιο ρόλο -
Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου. Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά με υγεία και από εμένα. Μέχρι τώρα τις περνάω από πάνω χωρίς Factory Reset, λόγο τεμπελιάς, περιμένω κάποια πιο ριζική αλλαγή για να κάνω καθαρή εγκατάσταση. Παρ' όλα αυτά στην τελευταία έχω αυτό το θέμα με τα μηνύματα. Θα την περάσω τελικά την τελευταία και θα δούμε.
-
Καλημερα παιδιά και χρόνια πολλά! Συγχαρητήρια και πάλι για την δουλειά σας!
Στη συγκεκριμένη Rom έχω να παρατηρήσω τα εξής από χθές που την χρησιμοποιώ:
- Το θέμα της περιοχής στις πρόσθετες ρυθμίσεις δεν έχει επιλυθεί από την προηγούμενη έκδοση. Ορίζω ως περιοχή Ελλάδα και μετά από επανεκκίνηση ξανά γυρνάει σε Κίνα.
- Επίσης από την προηγούμενη έκδοση η κλασική αναζήτηση που εμφανιζόταν με τράβηγμα προς τα πάνω εξαφανίστηκε και αντ'αυτης μπήκε αυτόματα η αναζήτηση google που δεν τη θέλω καθόλου. Γιατί δεν μπορώ να την καταργήσω; Και να επαναφέρω την παλιά αναζήτηση;
- Τα widget του ρολόι + καιρός έχει μείνει μόνο ένα. Και αυτό είναι το σημείο που με ενοχλεί περισσότερο. Γιατί δεν μπορούμε να έχουμε πάλι τα widget που εμφανίζουν το ρολόϊ και την ημερομηνία αριστερά και τον καιρό δεξιά;
- Το κινητό μετά από λίγη χρήση ανεβάζει απότομα θερμοκρασία.
- Όσο για την μπαταρία θα δείξει. Από την προηγούμενη Rom δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος.
- Το θέμα της περιοχής στις πρόσθετες ρυθμίσεις δεν έχει επιλυθεί από την προηγούμενη έκδοση. Ορίζω ως περιοχή Ελλάδα και μετά από επανεκκίνηση ξανά γυρνάει σε Κίνα.
-
@maelko
Έχουμε πει ότι με την beta2 αλλάζουν τα sources , οπότε θα υπάρχουν κάποιες διαφορές σε σχέση με την beta1 .
To θέμα της περιοχής θα φτιαχτεί αλλά εφόσον επιλέξουμε Ελλάδα , τότε μένει εκεί ακόμα κι αν γράφει Κίνα μετά από επανεκκίνηση.
Θέμα υπερθέρμανσης δεν υπάρχει , ίσως ήταν τυχαίο ..
Τα άλλα είναι έτσι λόγω global source..
Κάποιες διορθώσεις θα γίνουν στην πορεία βέβαια και απο'κει και πέρα βλέπουμε . -
περιμενω το πρασινο φως για να την κατεβασω σε redmi note 4G.
" Γεωπόνος”
-
Μάλλον θα περιμένω την επόμενη αναβάθμιση γιατί πολλά προβλήματα ακούω κ δεν θέλω να τρέχω.
-
-
Ο/H knight666 έγραψε:
Μάλλον θα περιμένω την επόμενη αναβάθμιση γιατί πολλά προβλήματα ακούω κ δεν θέλω να τρέχω.
=============== Ιαν 7th 2017, 2:07pm ===============
Τωρα πλεον ειναι ολα ευκολα. Οταν θα επιστρεψεις στην παλια θα ειναι σαν να μην εφυγες ποτε ....
Εξαλλου αν δεν τη δοκιμασεις ο ιδιος τη νεα Rom δεν θα ξερεις ποτε αν ειχε προβλημα η αν ηταν καλη. Απλα θα εικαζεις, βασιζομενος στα λεγομενα των αλλων .......Κώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα