[XTRV-7.1.5] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 8/1 00:18)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
-
Σε redmi 2 td όταν ενεργοποιείται το wifi, δεν δουλεύει η δεύτερη sim πρέπει να βγει και να ξαναμπεί. Αυτό το έκανε με την προηγούμενη dev rom και συνεχίζει και με αυτήν. Την έκανα εγκατάσταση μέσω updater.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H gdy190 έγραψε:
Μια διόρθωση το πρόβλημα το εμφάνισε με αυτην. Πέρασα την τελευταία dev αλλά δεν διορθώθηκε.
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παιδιά και εγώ έχω το πρόβλημα "Αδυναμία επαλήθευσης". Μέχρι την 6χ δεν είχα θέμα.
Flash μόνο μέσω twrp.
Έχω κάνει και FR χωρίς αποτέλεσμα.
Bootloader είναι ξεκλείδωτος. Το έλεγξα.
Τις πταίει ? -
Καλησπέρα παιδιά δεν είναι ότι αδιαφορώ απλά δεν μπορώ να ειμαι μέσα όλη την ώρα . Οπότε μπορώ μπαίνω και βλέπω τις ερωτήσεις σας. Συγνώμη και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Πάντως όταν κατέβασα τα αρχεία για εκανα τεστ md5 και ήταν οκ.
.
=============== Ιαν 15th 2017, 2:18am ===============
bootloader είναι ξεκλειδώσεις και εμένα fe κάνει μέσω twrp. -
Ο/H tos7 έγραψε:
=============== Ιαν 15th 2017, 2:18am ===============
bootloader είναι ξεκλειδώσεις και εμένα fe κάνει μέσω twrp.
-
οταν γράφεις και διορθώνει τις λέξεις από μόνο του γραφει ότι να ναι. Αυτό που έγινε
Εγώ που έγραψα είναι όπως ο φίλος πιο πάνω ο bootloader είναι ξεκλειδωτος και όταν κάνω ,update γίνεται μέσω από twrp μενου αφού επιλέξω το πακέτο αναβάθμισης. Φωτό από το about phone δεν ξέρω. Προσπάθησα να στείλω αλλά από ότι βλέπω δεν φαίνεται κάτι.
=============== Ιαν 15th 2017, 1:16pm ===============
Μέχρι την 6χ δεν είχα θέμα. -
Καλησπερα σε ολους
Περασα χθες τη τελευταια XTRV ρομ (xiaomi-miui-hellas-5.1_libra_V8_XTRVbeta1_6.12.22.zip) για το mi4c και ενω ολα ειναι οκ,δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ με δεδομενα! εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα? -
Ο/H Kostas91 έγραψε:
Καλησπερα σε ολους
Περασα χθες τη τελευταια XTRV ρομ (xiaomi-miui-hellas-5.1_libra_V8_XTRVbeta1_6.12.22.zip) για το mi4c και ενω ολα ειναι οκ,δεν μπορω να συνδεθω στο ιντερνετ με δεδομενα! εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα?
=============== Ιαν 18th 2017, 1:05am ===============
Εχει καποιος θεμα με την ασυρματη οθονη?? Δεν βλεπει την τηλεοραση.. ενω το redmi 3 pro της γυναικας μου τη βλεπει κανονικα.Xiaomi Redmi Note 8T
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα