Και αυτό μετά και από αλλαγή Fastboot?
Μήπως σου/της έπεσε κάτω το κινητό? Επειδή εμένα που το έπαθε αυτό ήταν μέσα στη μητρική το θέμα και έφαγε χτύπημα μεγάλο
Την συσκευή την πήρα από γνωστό με Global 8.1.1.0 με κλειδωμένο Bootloader, δοκίμασα να βάλω την SIM και μου έβγαζε (χωρίς δίκτυο) οπότε μπήκα στη διαδικασία να ξεκλειδώσω τον Bootloader και πέρασα την XTRVbeta1-8.1|Stable 8.1.1.0 με όλα τα Wipe, κανονικά, μήπως το πρόβλημα ήταν στην ROM, αλλά πάλι τα ίδια! Η συσκευή κατά τ άλλα είναι πλήρως λειτουργική και δεν έχει "φάει" καποιο πέσιμο!
Έχεις δοκιμάσει άλλες κάρτες στην συσκευή ? Αν είναι κομμένες μπορεί να μην κάθονται σωστά και να μην μπορεί να τις διαβάσει.
Πέραν της δικής μου SIM, όχι , δεν το έχω δοκιμάσει με κάποια άλλη, ωστόσο την δικιά μου SIM πήγα στην Cosmote και την έκανα τώρα πρόσφατα NanoSIM επειδή στο Mi4 που έχω ήταν MicroSIM και για να μου φύγει η περιέργεια μήπως εφταιγε το τσιπάκι της κάρτας την άλλαξα, άλλα πάλι τα ίδια, και στις δύο υποδοχές του Redmi Note 3 μου βγάζει (χωρίς δίκτυο) ενώ μου δείχνει ότι έχει σήμα.
Υ.Γ.1 Όταν τοποθετώ την SIM στο κινητό , για κλάσματα του δευτερολέπτου μου βγάζει τον πάροχο "GR Cosmote" άλλα στα "καπάκια" μου το αλλάζει σε (χωρίς δίκτυο)
Υ.Γ.2 Έχω φάει τον τόπο και δεν έχω βρει κάπου άλλου να υπάρχει αυτό το πρόβλημα, υπάρχει περίπτωση να έχω κάνει κάποιο λάθος βήμα στο flashάρισμα της ROM? και αν ναι, δεν έχει συμβεί σε κανέναν άλλον δηλαδή?
Σε αυτό το σημείο θέλω να σε ευχαριστήσω για την άμεση απάντηση ... Και ναι, η επαναφορά των αισθητήρων έγινε κανονικά, ΑΛΛΑ τις SIM δε λέει να τις διαβάσει, ακόμη και μετά το φλασάρισμα του μόντεμ "fastboot flash modem NON-HLOS.bin".
Τουλάχιστον κάναμε κάτι όμως, και είναι θετικό αυτό γιατί πίστευα πως είναι υλικό το πρόβλημα!
Μην αλλάξεις ρομ, έχεις official, με πόσες κάρτες sim έχεις δοκιμάσει ?
Να αποκλείσουμε δηλαδή πρόβλημα της κάρτας sim που έχεις, η ίδια κάρτα σε άλλο κινητό λειτουργεί κανονικά ?
Μην αλλάξεις ρομ, έχεις official, με πόσες κάρτες sim έχεις δοκιμάσει ?
Να αποκλείσουμε δηλαδή πρόβλημα της κάρτας sim που έχεις, η ίδια κάρτα σε άλλο κινητό λειτουργεί κανονικά ?
Λοιπόν, όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενα σχόλια, για την SIM πήγα πρόσφατα στη Cosmote και έκανα καινούρια Nano-SIM για να εξαλείψω παν ενδεχόμενον δυσλειτουργιας SIM, η εν λόγω SIM δουλεύει κανονικά σε άλλες δυο συσκευές.
Ωστόσο δεν έχω κάποια άλλη SIM διαφορετικού παρόχου για να δοκιμάσω!