Κατέβασε μία παλιότερη ρομ και πέρνα την από την αναβάθμιση, θα μας τρελάνει η συσκευή σου έτσι όπως πάει
Χαχα , άστα να πάνε, και οχι τίποτε άλλο, είναι ταγμένο στην κοπέλα μου και με έχει τρελάνει !! Λοιπον, πρότεινε μου κάποια ROM, να το κάνω και αυτό να δούμε τι θα γίνει!
Κατέβασε μία παλιότερη ρομ και πέρνα την από την αναβάθμιση...
Καλημερα , όταν λες αναβάθμιση? που ακριβώς πρέπει να πάω γιατί από την "Επιλογή πακέτου ενημέρωσης" μου λέει οτι δεν μπορεί να κάνει εγκατάσταση παλαιότερης έκδοσης!
Όχι παιδιά, κάτι άλλο συμβαίνει, δοκίμασα και με άλλες SIM (παρόχους) , ενώ μου βγάζει στις ρυθμίσεις το όνομα του παρόχου (πράγμα που με την Cosmote δε το έκανε) ωστόσο δεν έχει ποτέ σήμα και πλέον αναγράφει "Καμία υπηρεσία" ή "Μονο κλήσεις έκτακτης ανάγκης"
Υπάρχει περίπτωση να είναι κλειδωμένο το κινητό σε κάποιο πάροχο? Άλλα ακόμη και έτσι να ήταν δε θα δούλευε με κάποιον από όλους όσους δοκίμασα?
Με την cosmote και εμενα δεν μου εμφανίζει το όνομα, αλλα αυτο δεν έχει σημασία. Το ίδιο ε θέμα ειχα με την wind, δοκιμασε να βάλεις cosmote και πήγαινε σε μια αλλη τοποθεσία να δεις αν δουλεύει.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακόμη προσπαθώ να βρω λύση στο πρόβλημα, αλλά μάταια! Ωστόσο, στις ρυθμίσεις -> Σχετικά με το τηλέφωνο -> 4χ Εσωτερική μνήμη , ανακάλυψα αυτό, αλλά μάταια πάλι, αφού έλεγξα όλες τις ρυθμίσεις δεν άλλαξε και τίποτα, απλά παρατήρησα στο Μi4 που έχω στο Υπηρεσία GSM μου βγάζει "Σε λειτουργία" , όπως επίσης στον τύπο δίκτυου μου βγάζει τον αντίστοιχο τύπο δίκτυου που είναι συνδεδεμένο εκείνη την στιγμή, ενώ το note μου βγάζει αυτά στις φώτο
Καλησπέρα σας ή γυναίκα μου έχει το redmi note 4 64 gb και εδώ και κάνα μήνα ενώ δείχνει ότι έχει φουλ σήμα ή το δείχνει σαν κλειστό όταν την περνεις η στο ξαφνικό γράφει μόνο κλείσεις έκτακτης ανάγκης χάνει το σήμα και επανέρχεται μετά από λίγο κανονικά