θα περιμενω και σημερα να βγαλουν την καινουρια dev να την βαλω πανω με καθαρη εγκατασταση να δω πως θα πει... το sleep mode το ρυθμιζεις απο καπου?
Πρόβλημα με την αναμονή Gsm στο redmi pro
-
-
-
καταλαβα.. θα αλλάξω ρ να δω τι θα γίνει..
-
Λοιπον επειδη και εμενα με παραξενευε το υψηλό ποσοστό του Cell stndby αλλα κατα τα αλλα εχεω ικανοποιητικο sot γυρω στης 5 ώρες αναλογαβτην χρηση μεχρι το 20 %της μπαταρίας παρατηρησα τωρα που έβαλα το Gsam οτι αλλα λεει αυτη η εφαρμογή και αλλα η εφαρμογή του τηλεφωνου, το gsam μου φαίνεται πιο λογικο, οποτε ειναι προφανως καποιο bug ή καποια παρεερμηνεια της εφαρμογής του τηλεφώνου
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
ναι και εμένα αλλά λέει το gsam αλλά του κινητού...Ποια τον έχεις;
-
Εχω δοκιμασει και eu και ελληνική stable και dev το ίδιο ηταν σε ολες , σήμερα έβαλα την τελευταία Xtrv dev και βλέπουμε, παντως καταληγω οτι αν δεν εχεις θεμα με το deep sleep και εχεις ικανοποιητικο sot καλύτερα να αγνοείς το Cell stndby ειδικα απο την μαμα εφαρμογή
καταλαβα... Εμένα βέβαια από ότι είδα σήμερα το πρωί το κινητό δεν μπαίνει σε sleep.. φοράω τη χθεσινή τον...
=============== Ιαν 14th 2017, 2:15pm ===============
αυτο ειναι από το πρωί.. μετά από 8 ώρες..
=============== Ιαν 14th 2017, 2:35pm ===============
να σε ρωτησω ..το sot τι ειναι?? -
Απο οτι βλεπω δεν έχεις θεμα να μην μπαινει σε deep sleep, το sot ειναι το Screen on time δηλαδη ποση ωρα ειναι ανοιχτή η οθόνη και ουσιαστικά το κινητό σε κανονικη λειτουργια, πρόβλημα θα ειχες για παράδειγμα αν με ενεργοποιημενο κινητο, κλειστή οθονη το αφηνες στην άκρη και χωρις να κανει τίποτα εχανε γυρω στο 20% μπαταρια σε ενα 8ωρο περιπου, οτι ειναι μεχρι 10% ειναι νορμαλ. Αν σου συνέβαινε αυτό τοτε δεν θα έμπαινε σε Deep sleep και θα έπρεπε να δεις αν κάποια εφαρμογή ή κατι αλλο σου τρωει την μπαταρία.
Το Deep sleep το βλέπεις επισης στο gsam εκει που λεει το Held awake, εσενα ειναι αυτηνβτην στιγμη 0 κανε εναν πλήρη κυκλο φορτισης και τσέκαρε λίγο τα ποσοστά.
Ο/H Atha Kappas έγραψε:
το gsam μου φαίνεται πιο λογικο,
-
το πσοσοστο της οθονης μου μετα απο ενα 8ωρω ακινησιας του κινητου ειχε μεινει στο 90%, και το sleep που φενεται στην πανω φωτο που λεει 34m ειναι πριν το αφησω για βραδυ... δλδ ειχε 34 πριν το αφησω., και μετα το πρωι που το κοιταξα ηταν παλι 34m .. βεβαια επεσε 2% μονο η μπαταρια,,
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα