Redmi 4 pro brick - Χρειάζεται βοήθεια [SOLVED]
- Διορθώθηκε
- RedMi 4 Pro
-
-
Το κινητο φοραει την V8.1.2.0.MBEMIDI (MIUI8) global. δεν υπαρχει παλιοτερη global για το κινητο
μπορω καπως να παρω backup των δεδομενων/εφαρμογων;
μου κανει ακριβως αυτο που περιγραφει ο φιλος εδω :
xiaomi-miui.gr/community/index…προσπαθεια-φλασαρισματος/ -
Kαλησπερα φιλε μου!
Ομοιοπαθεις ειμαστε χαχα!
Ελπιζω να βρουμε ακρη !
Εχεις ομως μια παλιοτερη εκδοση της κινεζικης. Λες να φλασαρουμε αυτη ? -
Καμια βοηθεια εδω;
Να δοκιμασω απο global stable να φλασαρω παλιοτερη κινεζικη ή τρεχουσα κινεζικη stable ή global; -
Το mi pc suite είναι σχετικά ασφαλές, μέχρι στιγμής αν δεν μπει η ρομ απλά δεν ανοίγει το κινητό.
Δοκιμάστε και με την china dev να ανοίξει τουλάχιστον η συσκευή -
-
-
Σαν να θυμάμαι στο συγκεκριμένο μήνυμα, μου είπε ο Αλέξανδρος @lallasgr ότι χρησιμοποίησε το Αγγλικό pcsuite και όλα πήγαν μια χαρά.
Αλέξανδρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε, καλά θυμάμαι??
Α, τη βρήκα τη συνομιλία μας...
"Αγγλικό mi pcsuite με χρήση shift και επιλογή της κατεβασμένης ρομ.
μπήκα και task manager πρώτα και σκότωσα όλα τα adb.exe"
Επίσης είχα μαρκάρει και αυτό: αποφυγή bootloop με wipes δεδομένων στο Κινέζικο mi pcsuite το μήνυμα για το Κινέζικο mi pcsuite, ίσως φανεί χρήσιμο!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Συνεχώς ολοι τα ίδια λάθη κάνετε και έχετε αυτα τα αποτελέσματα (brick device), παντα μα πάντα και ιδίως σε Windows 7 θα πρέπει πρωτα να βάζετε σε Test Mode το pc και ύστερα να εγκαθιστάτε τους οδηγούς (drivers) και μετά το φλασαρισμα της ρομ!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
το κινητό το βάζεις σε recovery mode ( πατημένο το power button & volume + )....δεν υπάρχει κανένα λειτουργικό android 6.0 εκεί....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα