Σούπερ το μαύρο, αλλά αν κυκλοφορήσει και σε κπλέ, το προτιμάω...
Xiaomi Redmi Note 4. Κυκλοφορεί και σε νέα έκδοση με Snapdragon 625
-
-
Ο/H paf21 έγραψε:
Στις μετρήσεις, ναι το έχω υπόψιν μου, αλλά πέρα από την την μεγαλύτερη αυτονομία το RN4 έχει καλύτερη κάμερα και μαύρο χρώμα που είναι η αδυναμία μου
Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα, εγώ βλέπω μια ακόμα προσπάθεια να κλωνοποιηθεί το kenzo σε άλλα χρώματα. Τα specs είναι underwhelming. -
-
Ο/H BanditGR έγραψε:
Παιδιά αν η κάμερα είναι ίδια με αυτή του τωρινού nikel, κρατήστε χαμηλά τις προσδοκίες σας για να μην απογοητευτείτε. Πρόκειται για μια μέτρια προς ελαφρώς καλή κάμερα, τίποτα περισσότερο.
Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα, εγώ βλέπω μια ακόμα προσπάθεια να κλωνοποιηθεί το kenzo σε άλλα χρώματα. Τα specs είναι underwhelming.
Υ.Γ To Matte Black είναι πανέμορφο.Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Κ αργησε να το βγαλει
-
παντος βρε xiaomi το βγάζεις που το βγαζεις βαλε τον 650 επεξεργαστή ωρες ωρες κανει κατι άκυρα. ακομα σκεπτικος είμαι να παω σε αυτο; η στο προηγούμενο redmi note 4 με τον xelio επεξεργαστή; θα δω θα περιμενω να δω αξιολογήσεις
-
θες αυτονομια ή αποδοση;;;; αν το θες το πρωτο παρα πολυ σωστα εβαλε τον 625 γιατι θα βγαζει 20% παραπανω αυτονομια ......
-
Αν είναι να πας σε κάποιο RN4 θα πας σε αυτή την έκδοση για 3 λόγους.
1) Ο Helio x20 μπορεί να είναι πιο γρήγορος αλλά στην πράξη η διαφορά είναι τέτοια που να μην προβληματίζει και ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εφαρμογών δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά πάνω από 4 πυρήνες (άντε κάποιες εξειδικευμένες apps μαθηματικών να μπορούν να χρησιμοποιήσουν 8).
2) Οι Snapdragons είναι αρκετά λιγότερο ενεργοβόροι και σχεδόν πάντα δίνουν καλύτερη μπαταρία/αυτονομία. Η MediaTek έχει πολλά ψωμάκια να φάει ακόμα σε αυτό τον τομέα.
3) Adreno GPU σε πολύ γενικές γραμμές > Mali. Δυστυχώς σε ότι αφορά τις GPU, πάλι η MediaTek έχει δουλίτσα να κάνει. Τώρα βέβαια αυτό δεν αφορά κάποιον που δεν παίζει 3D games, απλά το σημειώνω. -
Ο/H BanditGR έγραψε:
Παιδιά αν η κάμερα είναι ίδια με αυτή του τωρινού nikel, κρατήστε χαμηλά τις προσδοκίες σας για να μην απογοητευτείτε. Πρόκειται για μια μέτρια προς ελαφρώς καλή κάμερα, τίποτα περισσότερο.
-
Γιατί το gearbest στην έκδοση 4/64 γράφει snapdragon 653?
-
Το οτι εχει καλη καμερα απο που προκυπτει; Εχουμε πουθενα review ή εστω hands on?
Παντως μεγαλο fail ο 625. Ας βαζαν εστω τον 650 που ειχαν στο προηγουμενο μοντελο... Οχι οτι ειναι τραγικος αλλα αναβαθμιση σημαινει οτι δοθεντος καποιων χαρακτηρισκων αναβαθμιζονται καποια αλλα και οχι καποια να βελτιωνονται και καποια αλλα να χειροτερευουν. Διαφορετικη συσκευη ειναι οχι επομενο μοντελο...
Οποτε για μενα δεν θα πρεπε να λεγεται rn4 αφου δεν ειναι αναβαθμιση του rn3 αλλα διαφορετικη συσκευη με ισως καλυτερη μπαταρια αλλα κατωτερο performance -
7.1.19 Global Beta Android N for Redmi Note 4 Qualcomm σήμερις.
Ω ναι, δώσανε Nougat με το καλημέρα με security patch Αυγούστου ? WTF.
Το κωδικό όνομα της συσκευής φαίνεται να είναι: Mido (βασικά δεν φαίνεται, mido είναι, άνοιξα τη ROM :p)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα