@gkalen αυτή ήταν η απορία μου... το mi cloud φαίνεται ότι κρατά όλο το data, περνάει από μόνο του όλες τις ρυθμίσεις μας με τη μία καθώς επίσης και όλα τα apps (είτε είναι του google play είτε δεν είναι) χωρίς να χρειάζεται να τα περάσουμε ένα-ένα όπως κάνεις εσύ.... Εφόσον κατά διαστήματα αλλάζουν (αναβαθμίζονται) οι rom, πόσο σωστό είναι να περνάμε σε μια νεότερη rom ένα backup που λήφθηκε από παλαιότερη rom;
[XTRV-7.1.19] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 28/1 19:34)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
@newbie
Λογικά θα μπορείς να το ανανεώσεις το backup σου ..
Αυτό το έχεις σε περίπτωση factory reset .
Συνήθως όταν κάνουμε factory reset ξέρουμε πότε θα το κάνουμε και λαμβάνουμε τα μέτρα μας ( τα backup μας δηλαδή ) .
Τυχαία μπορεί να το έκανες μία φορά , δε νομίζω να το πάρεις σκοινί κορδόνι τώρα .
Όταν πας για factory reset άλλη φορά θα φροντίσεις να πάρεις ένα νέο backup πριν προχωρήσεις , δεν νομίζω να μην γίνεται αυτό. -
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Στο elephone που αναφέρομουν... Το έβαλα cwmRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H gkalen έγραψε:
Λογικά θα μπορείς να το ανανεώσεις το backup σου ..
-
-
-
@BanditGR μήπως να έκανες καμία αίτηση για την ομάδα των developers του Φόρουμ;;
αν ξέρεις τόσα, που φαίνεται ότι ξέρεις όχι μόνο απο τις πληροφορίες που αναφέρεις αλλα και απο την εγκυρότητα του περιεχομένου τους, είναι κρίμα να μένει ανεκμετάλλευτο ένα μυαλό.
κάνε αίτηση στον @demakhs και αν σε εγκρίνει τα υπόλοιπα είναι εύκολα...
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
@chrisnik
Θέλω να μου πεις πως πας από μπαταρία , λειτουργικοτητα , απόδοση , κ.λ.π. , πως πάει ??
Και μετά λέμε για τους πυρήνες -
-
Ο/H jerry007 έγραψε:
Παρατηρώ πολύ πεσμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και γενικά κολλήματα στο κινητό σε σχέση με την Thunder που είχα πριν. Με το ζόρι βγάζει 16-18 ώρες το κινητό με 3,5 ώρες SOT και 4G δεδομένα.
Έκανα πέρασμα με Factory Reset. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία σε RN3P?
Εγώ έχω την τελευταία xtrv
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H gkalen έγραψε:
@chrisnik
Θέλω να μου πεις πως πας από μπαταρία , λειτουργικοτητα , απόδοση , κ.λ.π. , πως πάει ??
Και μετά λέμε για τους πυρήνες
Mi 11 pro -
@chrisnik
Καλά είσαι ...
Η Nougat θελει δουλειά ακόμα .
Αλλιώς ξέρεις το κόλπο , δοκιμή και ξανά πίσω , μία φορά το μήνα καλά θα είναι .
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα