Καλήμερα... Έχω ένα προβληματάκι και δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται!!! Μετά την νέα rom στο mi3 μου δεν έρχονται ειδοποιήσεις όταν μπαίνω στο νετ από το messenger κ από το viber μόνο εφόσον ανοίξω από μόνος την εφαρμογή !!! Έκανα εκκαθάριση δεδομένων αλλα τίποτα... Κοιτάω τις άδειες των εφαρμογών κ έχω σε αποδοχή (Εμφάνιση σε οθόνη κλειδώματος) κ (Εκκίνηση στο παρασκήνιο) αλλά τίποτα!! Καμία ιδέα??? Ευχαριστώ.
[XTRV-7.1.19] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 28/1 19:34)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H Ilmarios έγραψε:
Καλήμερα... Έχω ένα προβληματάκι και δεν ξέρω που μπορεί να οφείλεται!!! Μετά την νέα rom στο mi3 μου δεν έρχονται ειδοποιήσεις όταν μπαίνω στο νετ από το messenger κ από το viber μόνο εφόσον ανοίξω από μόνος την εφαρμογή !!! Έκανα εκκαθάριση δεδομένων αλλα τίποτα... Κοιτάω τις άδειες των εφαρμογών κ έχω σε αποδοχή (Εμφάνιση σε οθόνη κλειδώματος) κ (Εκκίνηση στο παρασκήνιο) αλλά τίποτα!! Καμία ιδέα??? Ευχαριστώ.
Καλημερα φιλε μου πρεπει να κλειδώσεις τις εφαρμογές αυτές στη μνήμη.
Sent from my MI 5s using Tapatalk -
να κανω μια ερωτηση?ξερω οτι ασχετο με το θεμα εδω.
επειδη με βλπεπω να περνω να αλλο κινητο χιαομι γιατι το ρυζακι σιγα σιγα παραδιδει πνευμα,για αλλη μια φορα εκανα fr και ξανα περασμα ρομ,διοτι τραβαει bootloop .
τεσπα στο θεμα μας θα παω για το redmi note 4 αυτο ειναι κλειδωμενο ετσι δεν ειναι?ολα κλειδωμενα ειναι πλεον απο τι διαβαζω,θα χρειαστω και εγω να στηλω αιτηση ξεκλειδωματος?η δεν χρειαζετε μιας που εχω λογαριασμο στην miui -
Με τον λογαριασμό που ήδη έχεις κάνεις αίτηση για unlock
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Με τον λογαριασμό που ήδη έχεις κάνεις αίτηση για unlock
-
Βγαίνουμε off topic αν συνεχίσουμε εδώ την συζήτηση για νέες συσκευές...καλύτερα να συνεχίσουμε εδώ ---> Γενική συζήτηση για το Redmi Note 4
-
καλημερα παιδια..δεν μπορουμε την νεα ρομ να την κανουμε install μεσω του updater?
-
@Ilmarios
Έχεις κάνει Factory reset για να περάσεις σε beta2 ???
@Christos Skartsaris
Καλύτερα μέσω twrp .. -
εχω θεμα επειδη οταν παω να μπω στο mi pc suite μου λεει οτι πρεπει να κανω αναβαθμιση το κινητο μου για να μπω στο pc suite.εβαλα την china global developer για να κανω unbrick..εχεις καμια ιδεα τι να κανω?
-
Ο/H Christos Skartsaris έγραψε:
εχω θεμα επειδη οταν παω να μπω στο mi pc suite μου λεει οτι πρεπει να κανω αναβαθμιση το κινητο μου για να μπω στο pc suite.εβαλα την china global developer για να κανω unbrick..εχεις καμια ιδεα τι να κανω?
-
@Christos Skartsaris
Ωπα φίλε μου , δεν μας είπες ότι φοράς global , εδώ μιλάμε για τις δικές μας ρομ .
Εσύ μπορείς να κάνεις αναβάθμιση από τον updater .. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα