χρειαζομαι τη βοήθειά σας ... Χρησιμοποιούσα το redmi note 3 pro με κάρτα vodafone δούλευε κανονικά το 4G. Τη βάζω στο redmi pro που μέχρι πρότεινως δούλευε με cosmote και έπαιζε το 4g και πλέον με την καινούρια ρομ και την κάρτα της vodafone δεν επιλέγεται καν ..... Καμιά ιδέα;;;;
[XTRV-7.1.19] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 28/1 19:34)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
@Stroggi13
Φοράς την 7.1.19 και έχεις πρόβλημα με το 4g , μπορείς να δοκιμάσεις και την Stable 8.1.2.0 και δες αν είσαι οκ μ'αυτη. -
-
Με factory reset πρέπει για να πας από dev σε stable.
Edit: Το weather live μου τρώει πολύ μπαταρία προσπαθεί να πάρει θέση από gps ενώ του έχω κλείσει το δικαίωμα.. Πως μπορω να το σταματήσω; -
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Με factory reset πρέπει για να πας από dev σε stable.
Edit: Το weather live μου τρώει πολύ μπαταρία προσπαθεί να πάρει θέση από gps ενώ του έχω κλείσει το δικαίωμα.. Πως μπορω να το σταματήσω;
-
Ο/H tragos έγραψε:
Ο/H lak100 έγραψε:
παιδια σε οσους δουλευουν bluetooth ακουστικα σας δειχνει την σταθμη μπαταριας η οχι
-
Ναι συγνώμη παιδιά ξέχασα να το αναφέρω αυτό: Κάνω μεταφορά απο ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ στην ΚΑΡΤΑ SD!!!
Μήπως είναι αυτό το θέμα λόγω Android 6.0 και των περιορισμών που έχει; -
-
Ο/H MindMaker έγραψε:
Ναι συγνώμη παιδιά ξέχασα να το αναφέρω αυτό: Κάνω μεταφορά απο ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΜΝΗΜΗ στην ΚΑΡΤΑ SD!!!
Μήπως είναι αυτό το θέμα λόγω Android 6.0 και των περιορισμών που έχει;
Πάρε και μία περιγραφή από ένα από αυτά που θα σου κάνουν την δουλειά...
* You can scan quickly all files(media file, document file and others) on your device.
* It update your mediaStorage information.
* If you are in trouble not see the files in the device, you can solve the problem by using this tool. -
-
Ο/H lak100 έγραψε:
Ο/H tragos έγραψε:
Ο/H lak100 έγραψε:
παιδια σε οσους δουλευουν bluetooth ακουστικα σας δειχνει την σταθμη μπαταριας η οχι
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα