Αναλυτικότατος!!!!
Ευχαριστούμε
Ευχαριστούμε

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H derveni έγραψε:
@sifnos1 Κάρτες Sim & Κινητά δίκτυα
Sim1(ή όπως έχετε ονομάσει την sim σας)
Ονόματα Access Point
Πατήστε κάτω στην οθόνη εκεί που λέει Νεο APN(με το σύμβολο +)
Στην ουσία θέλετε να φτιάξετε καινούργιο APN γιατί μετά το τελευταίο update μπερδεύτηκε εκεί το θέμα
Δεν έχει σημασία θεωρώ το τι όνομα θα βάλετε αλλά εμένα από την cosmote που είπαν
Ονομα:cosmote wireless internet
APN:internet
Πρωτόκολλο APN:επιλέξτε το IPv4
Πρωτόκολλο περιαγωγής APN:IPv4
Κάντε save/αποθήκευση
Δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα ούτε με IPv4/IPv6 σε καμία από τις 2 επιλογές.Ο/H intheend έγραψε:
Πρωτόκολλο APN:επιλέξτε το IPv4Ο/H derveni έγραψε:
@sifnos1 Κάρτες Sim & Κινητά δίκτυα
Sim1(ή όπως έχετε ονομάσει την sim σας)
Ονόματα Access Point
Πατήστε κάτω στην οθόνη εκεί που λέει Νεο APN(με το σύμβολο +)
Στην ουσία θέλετε να φτιάξετε καινούργιο APN γιατί μετά το τελευταίο update μπερδεύτηκε εκεί το θέμα
Δεν έχει σημασία θεωρώ το τι όνομα θα βάλετε αλλά εμένα από την cosmote που είπαν
Ονομα:cosmote wireless internet
APN:internet
Πρωτόκολλο APN:επιλέξτε το IPv4
Πρωτόκολλο περιαγωγής APN:IPv4
Κάντε save/αποθήκευση
Πρωτόκολλο περιαγωγής APN:IPv4 . Εαν στα 2 αυτά αντι ΙΡv4 γράφει ΙΡν4/ΙΡν6 άλλαζει κάτι?
@stamatisv τα εχω κανει ολα ,μονο επαφες δεν συγχρονίζει! αλλα σκεφτηκα κ αυτο που ειπες..να κοψω με δυο λογια τον συγχρονισμό με την χιαομι στις επαφες..κ να τις εχω μονο γκουγκλ!Ο/H stamatisv έγραψε:
@Sofita υπάρχουν οδηγοί για να περάσεις την ελληνική rom αν θέλεις. Για να αναφέρεις οτι έχεις μισά αγγλικά μισά ελληνικά το πιθανότερο είναι να έχεις την unoffical rom που βάζουν τα κινεζομάγαζα για την οποία χρήστες έχουν αναφέρει προβλήματα (ακόμα και malware σε μερικές περιπτώσεις). Δεν λέω οτι θα έχεις κάτι απο τα 2 απαραίτητα, αλλά προσωπικά την άλλαξα με το που έφτασε το κινητό. Μπορείς να ξεκινήσεις να διαβάζεις απο εδώ Γενικός οδηγός με το τι κάνουμε μόλις παραλάβουμε ένα κινητό Xiaomi .
Αν αποφασίσεις να την βάλεις να κάνεις πρώτα αίτηση για ξεκλείδωμα στην xiaomi γιατί θέλει μερικές μέρες να σου στείλουν έγκριση (και χωρίς αυτή δεν μπορείς να προχωρήσεις).
Επίσης να μας στείλεις ένα screenshot απο το about phone να βεβαιωθούμε.
@latsialis προσωπικά δεν χρησιμοποιώ συγχρονισμό με cloud (γιατί δεν θέλω να στέλνω τα δεδομένα μου σε κάποια εταιρεία) . Βεβαιώσου οτι στo κινητό στα sync options στο Mi account είναι ενεργοποιημένο το sync για τα contacts.. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει και με το SIM activation (αν δεν έχεις κάνει activate στέλνοντας το international sms στην xiaomi που πρέπει να ζήτησε κάποια στιγμή).
@fatsionas δεν θα βγάλουν rom γιατί είναι η κινέζικη πρωτοχρονιά:
1. MIUI 8 Global Beta ROM 7.1.19 is the last update before Chinese Lunar New Year Holiday (Also known as the Spring Festival). All Global Beta ROM releases will be suspended from Jan 22nd to Feb. 6th, 2017.
στην αρχική σελίδα του νήματος μία rom δίνεται για το kenzo..Ο/H dhmlaz έγραψε:
X. T. R. V. 7.1.19 της 28-1-2017 όχι της 20-1-17.