Σε κανεναν...???Ο/H tragos έγραψε:
Παρατηρησα οτι το εικονιδιο του ημερολογιου ειναι κολλημενο μονιμα στις 16 του μηνα, ενω παλαιοτερα ακολουθουσε την ημερομηνια κανονικα.
Συμβαινει σε κανεναν αλλο?
[XTRV-7.1.19] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 ROM. (τελευτ. ενημέρωση 28/1 19:34)
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H tragos έγραψε:
Ο/H tragos έγραψε:
Παρατηρησα οτι το εικονιδιο του ημερολογιου ειναι κολλημενο μονιμα στις 16 του μηνα, ενω παλαιοτερα ακολουθουσε την ημερομηνια κανονικα.
Όχι σε μένα.
Sent from my Redmi Note 3 using TapatalkΑυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ο/H tragos έγραψε:
Ο/H tragos έγραψε:
Άλλαξε θέμα.. βάλε το αρχικό..
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ωχ κι εμένα έτσι δείχνει, 16 πάντα, αλλά πίστευα οτι έτσι απεικονίζεται και δεν έδωσα ποτέ βάση...
-
Ο/H yiannism01 έγραψε:
Ο/H tragos έγραψε:
Ο/H tragos έγραψε:
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
=============== Ιαν 31st 2017, 9:22pm ===============
Ο/H Takis@20VT έγραψε:
Ωχ κι εμένα έτσι δείχνει, 16 πάντα, αλλά πίστευα οτι έτσι απεικονίζεται και δεν έδωσα ποτέ βάση...
-
@kostas1alina
Δεν υπάρχει πρόβλημα μεγαφώνου στις κλήσεις σε Ido , σ'εμενα ποτέ δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο , όποτε θέλω το ανοίγω όποτε θέλω το κλείνω και ποτέ δεν ανοίγει μόνο του .. weird ....
ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΈΣ ΜΕ ΤΗΝ XTRV beta2
Στο επόμενο update θα έχετε Ελληνικό Αλφάβητο στις επαφές ...
Παρ'οτι δεν με βόλευει γιατί τις έχω σε Greeklish.. -
-
@kostakislarisa
Χαχαχαχα , ναι ... είναι μία ιδέα κι αυτό .
Το περίεργο είναι ότι πάντα ήθελα Ελληνικά στις συσκευές μου , μέχρι και port σε baidu Os και Lewa Os που δεν υπήρχαν Ελληνικά , έκανα και μετάφραση τις ρομ
1. [ROM] [LeWa Os 5.1 MULTILANGUAGE] Port from N909 to Blade V - ZTE Blade V - MoDaCo
2. [ROM] BaiDu Blade V , Official BaiDu Os6 ported from N909 to BladeV - ZTE Blade V - MoDaCo
Παρ'ολα αυτά τις επαφές μου γουσταρα να τις έχω σε Greeklish ..
Edit
Βασικό επίσης , εγώ μπορώ να τις γυρίσω στ'αγγλικα όμως ...
Και πέρα απ'τη πλάκα , οποίος θέλει αγγλικό αλφάβητο , να κοιτάξουμε να κάνουμε κι ένα ζιπακι γι'αυτους που έχουν επαφές στ'αγγλικα για να είναι όλοι ευχαριστημένοι .. -
-
@jgougos
Εγώ δεν έχω αλλάξει ποτέ dialer σε οποιαδήποτε ρομ αν και στην ουσία Miui φόραγα σε όλες τις συσκευές μου από Miui froyo 2.2 μέχρι τώρα ..
Πρόβλημα στο αλφάβητο δεν έχω , το βάζω σε ότι γλώσσα θέλω , οπότε δεν υπάρχει λόγος να δοκιμάσω κάτι άλλο ..
Είμαι λίγο "κολλημένος" με τις default εφαρμογές του Miui , θεωρώ ότι δεν υπάρχουν καλύτερες , που υπάρχουν για κάποιες εφαρμογές , αλλά με τα "κολλήματα" του καθενός όπως καταλαβαίνεις δεν βγάζεις άκρη. -
Ο/H jgougos έγραψε:
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα