.
Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην ngiannakos: λάθος νήμα την μετέφερα στο σωστό!!! ().
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΤο μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην ngiannakos: λάθος νήμα την μετέφερα στο σωστό!!! ().
Αβυσσος η μπαταρία του rn3p.Ο/H jerry007 έγραψε:
Παρατηρώ πολύ πεσμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και γενικά κολλήματα στο κινητό σε σχέση με την Thunder που είχα πριν. Με το ζόρι βγάζει 16-18 ώρες το κινητό με 3,5 ώρες SOT και 4G δεδομένα.
Έκανα πέρασμα με Factory Reset. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία σε RN3P?
Προκύπτουν 2 ερωτήματα.Ο/H gab έγραψε:
Αβυσσος η μπαταρία του rn3p.Γενικά όποια ρομ μάς κάθεται καλά την κρατάμε για μελλοντική χρήσηΟ/H jerry007 έγραψε:
Παρατηρώ πολύ πεσμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και γενικά κολλήματα στο κινητό σε σχέση με την Thunder που είχα πριν. Με το ζόρι βγάζει 16-18 ώρες το κινητό με 3,5 ώρες SOT και 4G δεδομένα.
Έκανα πέρασμα με Factory Reset. Έχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία σε RN3P?
Στο δικό μου έχει κάτσει καλά η προηγούμενη XTRV 7.1.12 μετά από thunder εποχή όπως λες.
Τωρα είμαι στο 38% με 5.5 ώρες σοτ σε 1 ημέρα και 12 ώρες λειτουργίας
Και τι σημαίνει τότε το "μην καλύπτεται την πορτοκαλί περιοχή;" για ποιο λόγο μου το πετάει; Επίσης, για αυτήν την επιλογή (ναι την έχω ενεργοποιημένη...) είχα ρωτήσει και παλιότερα αλλά κανείς δεν απάντησε... Εφόσον την έχω ενεργοποιήσει την επιλογή αυτή, κανονικά δεν θα έπρεπε κάθε φορά που το κινητό είναι ξεκλείδωτο και το βάζω σε μια τσέπη ή το ξαπλώνω με την οθόνη προς τα κάτω να κλειδώνει; Για πιο λόγο δεν μου το κάνει αυτό; Ή είναι άλλη η δουλεία της επιλογής αυτής; Αν ναι, τι μας προσφέρει τότε;Ο/H stamatisv έγραψε:
Πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το prevent pocket dials/πρόληψη ατυχών κλήσεων ή κάπως έτσι , αν θυμάμαι καλά είναι στα settings > lock screen