Magic WormHole
-
-
Μπα χαλαροί είμαστε, τους έχουμε....ευκολακι!
@fog ΜΙΜ τα αρχικά των πινακίδων μου!!!!
Από Ντουλάκη αγορασμενο το πυραυλακι μου!!!
Κοίτα κάτι συμπτώσεις... έχουμε κ δύο συμφοιτητές του Αλέξη από κει ..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@demakhs Πως βρέθηκες εσύ με ...Λαμιώτκο αμάξ?
Δεν παίζει αυτό... εννοείται ότι η οικογένεια είναι απο το χωριό μου.
Συγγενής του είναι γείτονάς μου -
Θηβα Λαμία, μισό πακέτο δρόμος (αν κάπνιζα)..Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H makisfz έγραψε:
@sso και εγώ στο κήπο ήμουν έριχνα χαλκό.
=============== Μαι 11th 2017, 9:14pm ===============
Ο/H linuxilakis έγραψε:
@sso θα ξεθαψω μια φωτό από τα παλιά όταν ήμουν κ γω σε χώμα και όχι άσφαλτο.. 7 χρονακια το πάλεψα..η κρίση με επανέφερε...Το καλύτερο λίπασμα μυκητοκτόνο εντομοκτόνο σκληκοκτονο είναι ένα ...τσουκνίδα μάγκες..
Αύριο όμως γιατί πρέπει να βγάλω σκληρό...
=============== Μαι 11th 2017, 9:18pm ===============
Ο/H demakhs έγραψε:
Θηβα Λαμία, μισό πακέτο δρόμος (αν κάπνιζα)..
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
To εκχύλισμα τσουκνίδας που το αφήνεις στον ήλιο γιά να γίνει,καλό είναι να το κάνεις 5-10 χιλιόμετρα μακρυα από το σπίτι...
Πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυύ βρώμα ρε αδερφάκι!!!!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
@sso αυτό το κάνω στο αμπέλι
@linuxilakis συμφωνώ και καλό λίπασμα και φάρμακο για μελιγκρα. Στην Γαλλία απογορευεται. Αλλά αν την βάλεις στο νερό να φτιάξεις ζωμό μυρίζει χειρότερα από βόθρο
Redmi note3 pro -
ενταξει, δεν υπάρχετε...απλά δεν υπάρχετε...τι άλλο θα διαβάσουμε μέσα στο αυτό το θέμα!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ό,τι θέμε λέμε εδώ μέσα. Θα μας λογοκρίνεις κι εσύ τώρα;;;Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
ισα ίσα που ενθαρρύνω τον αυθορμητισμό, την διαφορετικότητα, την ποικιλία, την ευρηματικότητα , την πρωτοποριακότητα κου του λου κου του λου!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
.τι άλλο θα διαβάσουμε μέσα στο αυτό το θέμα!!!
Αυτό θα πεί πολυφωνία και ποικιλία θεμάτων...Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0