Magic WormHole
-
-
Εμ εκεί είναι το μυστικό να γίνει η ζύμωση...αλλά είναι πραγματικά καλή... Το ζουμί βέβαια το αραιώνειες 1 προς 10 γιατί είναι δυνατό... Ακόμα θυμάμαι την γυναίκα μου να φωνάζει ...πάλι αυτό ανακατεύεις?......χαχα show... Τελικά με παντρεύτηκε...
-
Μακιςφουζου γιατί απαγορεύεται στη Γαλλία? Ξέρεις το λόγο?
-
-
ξέρεις μήπως τι δικαιολογία/πρόφαση χρησιμοποίησαν;Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ένα άλλο μυστικό... είναι ο κήπος να είναι ζούγκλα να σαν την τρύπα ένα πράμα...να υπάρχουν φυσικοί εχθροί.. Στα προχω βιολογικά σπέρνουν μέ τις χούφτες από όλα και ότι κάτσει.. Το γερό που θα αντέξει θα είναι μέλι... Ούτε καν πότισμα που λέει ο λόγος.. Κάντε το και δείτε πως η φύση ισορροπεί και βέβαια δίνει χώρο σε όλους...είναι απίστευτο. .. Δεν θα αποδώσει τ μέγιστα αλλά ότι φάτε θα είναι σαν να σας το έχει χαρίσει ο ίδιος ο Θεός... ή ο Δαρβίνος..χεχε
-
Ο/H sso έγραψε:
ξέρεις μήπως τι δικαιολογία/πρόφαση χρησιμοποίησαν;
ομάδαΜΕΣΑ: Απαγορεύεται η Tσουκνίδα. Tι σχέση έχει η απαγόρευση με την παγκόσμια κρίση
Redmi note3 pro -
Καλά ε...2-3 πόστ έκανα σήμερα εδώ...500 like μάζεψα!
Αυτό το νήμα ίσα που σε κάνει πρωθυπουργό!!!Η Τεχνητή Νοημοσύνη έρχεται αλλά η Φυσική Βλακεία δεν φεύγει. -
Εδώ λαικιαζομαστε καργα
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Μετά από την αποτυχία των Πυρηνικών όπλων να δώσουν λύση.. άρχισα την στρατολόγηση και εκπαίδευση επίλεκτης ομάδας,
για να αναλάβει δράση με συμβατικά όπλα, και να καθαρίσουν το τοπίο από τα κακά σκουλήκια....
Μόλις τελειώσει η εκπαίδευσή τους θα κάνουμε ΝΤΟΥ....
Κάπου μέσα εκεί πρέπει να είμαι και εγώ !!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
είσαι ψεύτης!!
όλοι αυτοί εγώ είμαι, μοντάζ έχει γίνει και έχω παίξει όλους τους στρατιώτες....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ένας τύπος έτρεχε με την μηχανή του βράδυ. Ξαφνικά βλέπει τα φώτα ενός περιπολικού να τον ακολουθούν, αλλά σκέφτεται ότι μπορεί να του ξεφύγει.
Ανεβάζει ταχύτητα, 150, ο αστυνομικός πίσω του, 160, 180, 200, τίποτα!
Δεν μπορεί να του ξεφύγει και σταματάει στην άκρη.
Αστυνομικός: - Είχα μια δύσκολη μέρα και τώρα εσύ που δεν σταμάταγες. Θα μπορούσα να σε πάω μέσα, αλλά μια και αυτό είναι μεγάλη ιστορία και εγώ είμαι κουρασμένος, θα σε αφήσω αν βρεις μια δικαιολογία που δεν την έχω ξανακούσει...
Μοτοσικλετιστής: - Ξέρετε, προχθές η γυναίκα μου το έσκασε με έναν αστυνομικό.
Αστυνομικός: - Λοιπόν;
Μοτοσικλετιστής: - Νόμιζα ότι ήσασταν ο ίδιος και με κυνηγούσε να την επιστρέψει.
Αστυνομικός: - Καληνύχτα σας!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0