χαχαχαχαχαχ!
Magic WormHole
-
-
-
-
Τίποτα κακό δε λέει. Αλλά αφού φτάσαμε να ποστάρουμε τις μαμάδες, ας βάλουμε και αυτά. Αυτό εννοούσα
=============== Μαι 14th 2017, 10:08pm ===============
Κάποια έχει πακέτο.
-
Ο φιλελευθερισμός και η θεωρία του στις ημέρες μας μόνο στα τέσσερα μπορεί ο εργαζόμενος να τον εμπεδώσει, τώρα που συρρικνώνεται το κέρδος ή κατά άλλους το ποσοστό υπεραξίας ο εργοδότης κεφαλαιοκράτης πρέπει να βρει άλλους τρόπους αφαίμαξης της εργασίας η οποία είναι και ο μοναδικός παραγωγικός συντελεστής που επιδέχεται επιπλέον αφαίμαξη. Αυτή λοιπόν η θεωρία του άκρατου φιλελευθερισμού δεν μπορεί παρά μόνο στα τέσσερα να εμπεδωθεί.
Σωστά το διατύπωσε η κοπέλα. -
Ο/H gvoi έγραψε:
Ανησυχώ πραγματικά για τα παιδιά που θα μεγαλώσουν αυτές οι "μαμάδες". Δυστυχώς έχω μια πολύ καλή ιδέα για αυτό γιατί έχω συγγενείς που είναι
στο ίδιο επίπεδο και έχω δεί τα αποτέλεσματα στα ίδια τα παιδιά... τρομακτικό και απογοητευτικό ταυτόχρονα.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ας νοιώσουμε λίγο γέροι..............
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Νιώστε γέροι βλέποντας πως ήταν το ελληνικό ίντερνετ δέκα ολόκληρα χρόνια πριν
=============== Μαι 14th 2017, 11:16pm ===============
Αφιερωμένη σε όλους εδώ μέσα που περάσαμε αντιστοιχες στιγμές...........
"Οι περισσότεροι ίσως έχετε προλάβει τις dial-up συνδέσεις με τους ακατάληπτους matrix ήχους και τη μάνα σας να σας φωνάζει “βγες από το ίντερνετ επειδή γιορτάζει η θεία σου η Κατερίνα και θέλω να την πάρω τηλέφωνο να της πω χρόνια πολλά”. Από τότε έχουν περάσει περίπου 20 ολόκληρα χρόνια και πλέον σχεδόν όλοι έχουν μια bradband σύνδεση, (ειδικά μετά το δωρεάν wifi για όλους από τον Αντώνη Σαμαρά), οπότε σήμερα όλοι μπορούν να γράφουν δημόσια την άποψή τους για το τελευταίο Survivor, ή για να ανεβάζουν φωτογραφίες στο instagram." -
Καλά μιλάμε για πολλή IQ ραδικιού. Πήγα μα δω και εγώ στα δυο link και με ενημέρωσε ο fb ότι δυο γνωστές μου είναι εγγεγραμμένες στα γκρουπ. Θα πέσει το δούλεμα τις αρκούδας. Αλλά περισσότερο δούλεμα θα ρίξω στους άνδρες τους. Ο μόνος τρόπος να ξεπεράσω το κλαρίνο σημερινό.
-
-
@spideman3
Πρώτα απόλα κάνε λίγο γλου γλου για το σημερινό χοχο
Κατά δεύτερον μην αρχίσεις το δούλεμα. Είναι ευκαιρία χρυσή να παρεισφρήσεις στις τάξεις τους!!!
Sent from my MI5s -
Από το 96 με 36άρι modem και internet από την xtreme.... δωρεάν με διαφημίσεις.
Ακόμη έχω στα αυτιά μου τον ήχο του modem κατά τη σύνδεση
-
Δεν εισχωρώ με τίποτα σε τέτοια τελειωμένα γκρουπ θεωρώ ότι ρίχνω την ολίγην νοημοσύνη που διαθέτω. Όσο για το πρώτο που ανέφερες ΠΑΟΚ=Όσο με πληγώνει τόσο με πωρώνει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0