Magic WormHole
-
-
-
Ο/H fog έγραψε:
Από το 96 με 36άρι modem και internet από την xtreme.... δωρεάν με διαφημίσεις.
Ακόμη έχω στα αυτιά μου τον ήχο του modem κατά τη σύνδεση
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Σαββατοκύριακα άρχιζε η μάχη της σύνδεσης από το απόγευμα να μπεις κατά τις 11. Και το απαραίτητο hack να κόβει τις διαφημίσεις
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Δεν εισχωρώ με τίποτα σε τέτοια τελειωμένα γκρουπ θεωρώ ότι ρίχνω την ολίγην νοημοσύνη που διαθέτω. Όσο για το πρώτο που ανέφερες ΠΑΟΚ=Όσο με πληγώνει τόσο με πωρώνει.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Μπα φίλε μου αυτοί σήκωσαν την κούπα και ετοιμάζονται για τα καλοκαιρινά τους μπάνια. Αλλά δεν πειράζει συνηθισμένη στην-ις σφαλιάρες τυχαίο αυτό
-
Ο/H fog έγραψε:
Σαββατοκύριακα άρχιζε η μάχη της σύνδεσης από το απόγευμα να μπεις κατά τις 11. Και το απαραίτητο hack να κόβει τις διαφημίσεις
-
Robotics κάρτες altec και άλλα τέτοια...ατελείωτες ώρες να κατεβάσεις ένα τραγούδι...μη πω για updates...Για μένα πιο ωραίες εποχές... Πιο δύσκολες internetικα δικτυακά πληροφοριακά άλλα όταν πήγαινες για καφέ όλοι μιλούσαν και κυρίως σε άκουγαν..
-
Ένα τραγούδι στο napster 15 λεπτά στην καλύτερη. Διαλεγμένα όλα ένα κι ένα και τα ακούγαμε μετά.
-
Fog, μην μου πείς ότι έμπαινες και alstalavista.se ...αυτό το site ήταν ίσο με τον ψηφιακό παράδεισο τότε..
Εννοείται και μετά ήρθαν τα serials 2000 και οι βόμβες ιών στα w@rez... Και κάπου εκεί είπα enough is enough
πέρασα στο Linux και ησύχασα
Sent from my xperia z3 compact using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0