Καλημέρα στην παρέα που από ότι βλέπω μεγάλωσε με την είσοδο του @thanasis50 και που προφανώς θέλει την απάντηση μου μιας και αναφέρθηκε προσωπικά στο όνομα μου (εγώ δεν το έκανα στην απάντηση που είχα δώσει στο άλλο νήμα) φίλε μου θα σου πω δυο πράγματα και εάν θες κάτσε και σκέψου τα εάν όχι ποσώς μ' ενδιαφέρει , για να έχουμε καλό ερώτημα που είδες εγώ να αναφερθώ στο εάν θα πρέπει κάποιος να εγκρίνει τα μηνύματα σου ;; Εγώ είπα ότι δεν έχω ζητήσει ποτέ να διαγραφούν μηνύματα , και ναι η σπόντα πήγαινε σε σένα μην έχεις αμφιβολία για έναν απλό λόγο και εξηγούμε, πρώτα μας λες ότι είναι η συζήτηση εκτός θέματος και μάλιστα με αυστηρό ύφος (που δεν ήταν τα σχόλια όλα ήταν εντός θέματος με λίγο χιούμορ και μάλιστα από παιδιά που έχουν αγοράσει από τον φερόμενο ως απατεώνα Κινέζο ) μετά ότι θα έπρεπε να επέμβουν οι διαχειριστές και μάλιστα να διαγράψουν πάραυτα τα μηνύματα, τι μας λες ρε μεγάλε σοβαρά ; Από ποιους από τον @damakhs , από εμένα ; Από άλλα παιδιά που έχουν ισχυρή παρουσία στο φόρουμ ; και για να έχουμε καλό ερώτημα εσύ πόσους έχεις βοηθήσει στο φόρουμ να φτιάξουν τα κινητά τους από σάπιες rom ; Πόσους ; Πόσες φορές έχεις ξενυχτήσει πάνω στο team viewer ;; Πόσες ; πόσες ώρες από τον προσωπικό σου χρόνο έχεις αφιερώσει για να εξηγήσεις πράγματα σε άλλα παιδιά ; Πόσα μηνύματα με " ευχαριστίες " έχεις στο κινητό σου ή στο κομπιούτερ σου ; Από παιδιά που τα έχεις βγάλει από την δύσκολη θέση ; Θες να σου δείξω δικά μου μήπως ; Επειδή λοιπόν αυτό εμένα στο χωριό μου το λένε θράσος θα σου έλεγα δύο φορές να σκέφτεσαι και μια να γράφεις γιατί τον γραπτό τον λόγο εάν δεν τον έχεις καλύτερα να μασάς μια τσίχλα και μόνο να διαβάζεις.δεν θελω όμως να το συνεχίσω περισσότερο εάν έχεις κάτι να μου πεις ευχαρίστως να μου στείλεις όπως είπες pm .
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk