Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικόΟ/H MarkosVL έγραψε:
Πρόστιμο 3 χιλιάρικα; ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ
Εδώ πάει το πρόστιμο...το πιασες?
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΓενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικόΟ/H MarkosVL έγραψε:
Πρόστιμο 3 χιλιάρικα; ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ ΦΡΟΥΡΑ
Ε ναι ντε...Ο/H NasDriver έγραψε:
Η πραγματική ζωή έχει ήδη πολλά προβλήματα για να δημιουργούμε και "εικονικά"
τέτοια ευγένεια και τέτοια αυτογνωσία πάντως, δεν έχω ξανα-ματα-επανα-again-συναντήσει στη ζωή μου!Ο/H thanasis50 έγραψε:
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλα τα υπόλοιπα μέλη που νοιάστηκαν για την ψυχική μου υγεία, (μέχρι και ψυχολογική υποστήριξη μου πρσέφεραν!!!!). Επίσης να σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια, -αφού με έχετε γνωρίσει ήδη από κοντά - και ξέρετε ότι είμαι μίζερος,και δεν έχω καθόλου αίσθηση του χιούμορ.
ΥΓ. Μην παραλείψετε να κάνετε like του demakhs και του takisfrag γιατί μπορεί να πάθουν κανένα ντουβρουτζά αν δεν τους κάνετε.
Θα παρακαλούσα το αξιότιμο μέλος να μην με συγχέει με τον νεοφερμενο με χειροφρενα στην τρύπα μαςΟ/H Alex_MLT έγραψε:
Αραχνιάρη και Μήτσο, δεν θα κάνω και εγώ Like ούτε τώρα ούτε το πρωί στο τανάσι. Αν δεν αλλάξει υφακι, γιοκ.![]()
=============== Μαι 24th 2017, 1:06am ===============
.. Ξανά καληνύχτα σας![]()