Καλά αρχηγέ μεγάλη προσβολή αυτή άκου εκεί υπό την επίδραση ......... είναι δυνατόν ένα σκουλήκι? και να ήθελε πως θα μπορούσε? Εσύ γατοπίγκου συνδρομή 12 μηνών κόστος 12 ευρώ + δωρεά 5 ευρώ.
Magic WormHole
-
-
ψυχική μας οδύνη, πόσο???Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Όσο και το χρέος της χώρας μας σήμερα 3-6-2017, θα σε κάλυπτε?
-
Ο/H demakhs έγραψε:
με αφορμή αυτό: Επίσημη έναρξη της VIP υπηρεσίας μας προς όλα τα μέλη μας !!! κουραμπιέ, σκέφτηκα πως για να συνεχίσεις να διαβάζεις και να ποστάρεις στην σκουληκότρυπα, πρέπει γίνεις VIP και εδώ και να μου στείλεις το αντίτιμο στο PayPal μου ,σαν κλειδωκράτωρ...έχεις pm με τον λογαριασμό.
Για τραχανάς μια χαρά το σκέφτηκες !!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εμένα και 20 συνεδρείες σε ψυχολόγο ή με μπάρμαν με κάλυπταν.
Even dead i will fight. -
Κάτι μου λέει ότι κάποιος άλλος του έβαλε αυτή την ιδέα.
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
με αφορμή αυτό: Επίσημη έναρξη της VIP υπηρεσίας μας προς όλα τα μέλη μας !!! κουραμπιέ, σκέφτηκα πως για να συνεχίσεις να διαβάζεις και να ποστάρεις στην σκουληκότρυπα, πρέπει γίνεις VIP και εδώ και να μου στείλεις το αντίτιμο στο PayPal μου ,σαν κλειδωκράτωρ...έχεις pm με τον λογαριασμό.
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε λέω ποιος (δες από πάνω)...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Γρήγορα ξέρασε τα όλα σκουλήκι !!!! Φεύγω πάω να δω τελικό !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
αφου στα προλαβε κ στα ξέρασε ο άλλος...τι σκληκ θα τανε, αν δεν ήτανε ρουφιανοσκώληκας!!
2,5 ώρες προετοιμασία, για σένα, είναι φυσιολογικός χρόνος!!
*Συμβουλή (σοβαρό):
Μου στέλνει η sis αυτο:
"Λοιπον έκανε update το κιν σήμερα και εξαφανίστηκαν τα εικονίδια που ενεργοποίω wifi, δεδομένα κλπ όταν κάνω scroll από το πάνω μέρος της οθονης"
Official Global εχει, κανείς??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Ξέρεις βρε τι θα πει under the influence ή να στο μεταφράσω;
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Καλά όταν υπάρχει Ελληνικη του φόρουμ και αν δεν έχεις κινητό της Infoquest πείτε μου εσείς γιατί να έχει κάποιος official global που δεν προσφέρει κυριολεκτικά τίποτα;
-
ΟΤΑ το λένε αυτό που ψάχνεις.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0