Magic WormHole
-
-
Για όσους που δεν έχουν ιδέα από φλασαρίσματα και δεν θέλουν να ασχοληθούν, δεν υπάρχει κάτι άλλο.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H demakhs έγραψε:
αφου στα προλαβε κ στα ξέρασε ο άλλος...τι σκληκ θα τανε, αν δεν ήτανε ρουφιανοσκώληκας!!
2,5 ώρες προετοιμασία, για σένα, είναι φυσιολογικός χρόνος!!
*Συμβουλή (σοβαρό):
Μου στέλνει η sis αυτο:
"Λοιπον έκανε update το κιν σήμερα και εξαφανίστηκαν τα εικονίδια που ενεργοποίω wifi, δεδομένα κλπ όταν κάνω scroll από το πάνω μέρος της οθονης"
Official Global εχει, κανείς??
Δεν εξαφανίστηκαν ρε συ αλλά είναι νέο future αυτό είναι αόρατα , δεύτερον δεν θέλω 2.5 ώρες προετοιμασία απλά πάω να πιάσω θέση , αν και έχω κάνει κράτηση
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H demakhs έγραψε:
"Λοιπον έκανε update το κιν σήμερα και εξαφανίστηκαν τα εικονίδια που ενεργοποίω wifi, δεδομένα κλπ όταν κάνω scroll από το πάνω μέρος της οθονης"
Αν βάζοντάς τα δεν εμφανιστούν, τότε βλέπουμε. Οι διαδρομές είναι αυτές που έχω από την dev αλλά το πιο πιθανό νάναι κοινές.
Settings->Notifications & status bar->Toggle positions εκεί έχει το κατεβατό με όλα τα διαθέσιμα και έχει μια διαχωριστική μπάρα που ότι είναι από κάτω είναι απενεργοποιημένο και ότι από πάνω ενεργοποιημένο (εννοώ φαίνεται στις επιλογές). Τα επιλέγεις από δεξια στο Ξ και τα σέρνεις πάνω απο τη μπάρα να ενεργοποιηθούν (να φαίνονται). Ανάλογα τη σειρά που θα τα βάλεις εμφανίζονται.
Ας το δοκιμάσει μήπως είναι η λύση.
-
Ο/H takisfrag έγραψε:
Γρήγορα ξέρασε τα όλα σκουλήκι !!!! Φεύγω πάω να δω τελικό !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Live απο την εξέδρα θα τον δεις?!
Θέλεις να πιάσεις και θέση;You may think you can fly - but you better not try -
99% είναι αυτό που περιγράφει η fog, μου έχει συμβεί και εμένα παλιότερα.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Παιδιά θυμάται κανείς στα Casio με ποιο κουμπί ρυθμίζουμε την ψηφιακή ώρα γιατί παιδεύομαι τόσην ώρα και δεν μπορώ να το βρω.
-
Με το set βρέ, πάτα το ωσπου να αρχίσουν να αναβοσβήνουν τα ψηφία.
ευχαριστώ.
-
You may think you can fly - but you better not try
-
Θανάση πλατεία ξέρεις εκεί που ήπιαμε καφέ έλα σε περιμένω
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0