Ρε παιδιά γυρνούσα από Αλεξ/πολη και είδα πολυ στρατό στους δρόμος, έως και πυραύλους κουβαλούσαν. Έχει κανείς υπόψιν σας τι παίζει;
Magic WormHole
-
-
Παρασκευή δεν κάνουν συντήρηση οχημάτων κτλ στους όρχους; Τί να σου πώ. Θα παίζει καμία άσκηση.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ρε συ τους έβλεπα από έξω από την Κομοτηνή σε διαστήματα έως και έξω από την Θεσσ/νίκη.
-
εσένα ψάχνουν να εξολοθρεύσουν, αποτελείς κίνδυνο για το ανθρώπινο είδος, ΚΡΥΨΟΥ!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Δεν υπάρχουν φράγκα για καύσιμα (εκτός προυπολογισμού), προβλεπόμενη μετακίνηση/άσκηση είναι 100%
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Πάντως το να έρχεσαι στη δουλειά, να ανοίγεις το ψυγείο και να αντικρίζεις αυτό το θέαμα..... είναι.... ψυχολογική ανάταση.
-
Γι'αυτό όποτε έρχομαι με αεροπλάνο Ελλάδα, δεν τσεκάρω αποσκευές πιά..
Μπα δε πίνουν αυτοί εκεί, μη σκας. Πιωμένοι μπορεί να έρθουν, αλλά στη δουλειά πάνω δε πίνουν.
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο yeso521 είναι από τους πιο τίμιους έμπορους, εμένα μου είναι πολύ συμπαθείς.
εγώ με έναν μιλούσα..τον ίδιο πάντα...και δεν άκουγα άλλες φωνές από μέσα!!
Ο 521 βρε τραχανά, είναι άλλοι 520. -
Τυχαίο δεν νομίζω
Η ώρα έχει πάει 10 το πρωί, στο μαγαζί του ο Μήτσος δεν έχει κάνει σεφτέ, έχει τις “μαύρες” του και χτυπάει το τηλέφωνο.
-Εμπρός;
-Έλα Μήτσο, ο φίλος σου ο Βασίλης είμαι κι έχω πρόβλημα…
-Από πού με παίρνεις;
-Από την ταράτσα μιας πολυκατοικίας.
-Και τι κάνεις εκεί;
-Ετοιμάζομαι να βουτήξω!!!
-Γιατί;
-Γιατί έμαθα ότι είμαι κερατάς!!!
-Σύνελθε Βασίλη, κέρατα έβγαλες όχι φτερά!!!!!
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Και τσουπ οι μπύρες με το σήκωμα του χεριού, ούτε καν να σηκωθείς χρειάζεται, αυτά στα παρέχει το air condition;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0