Κουμπάρου μου είναι, μακάρι να ήταν δικό μου.
Magic WormHole
-
-
καλησπερα στον λαό του πιο καυτού thread και από την ζέστη που έχει έξω.
-
Καλώστονα! Που χάθηκες εσύ βρέ;

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Άστα σκληκοαδερφέ και το αρκούδι έχει μάλλον ξεμείνει από φρέον και αναμένω αύριο τον aircondition-α (τρομερή λέξη το ξέρω...την σκέφτηκα στα τελευταία 3 δευτερόλεπτα) με αγωνία για μια συντήρηση. Μέχρι τότε λιώνουμε. Τώρα θα μου πείτε ωραία και εσάς τι σας νοιάζει. Α, δεν ξέρω τίποτα, εγώ ήθελα να πω κάπου τον πόνο μου !Ο/H EGW4321 έγραψε:
-
πηζω στην δουλειά 7 μέρες την εβδομάδα και μετά απλά ένα κινούμενο πτώμα.θα τα πούμε σύντομα όταν και ελπίζω να χαλαρώσουμε λίγο γιατι μέσα στην ζέστη λιώνω.Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Καλώστονα! Που χάθηκες εσύ βρέ;

=============== Ιουν 29th 2017, 7:41pm ===============
οχι ρε συ μιλάμε για λιώσιμο καταλαβαίνω απολυτα. βράζουν τα πάντα και αυτό το σουκου θα είναι άστα να πάνε.Ο/H BanditGR έγραψε:
Άστα σκληκοαδερφέ και το αρκούδι έχει μάλλον ξεμείνει από φρέον και αναμένω αύριο τον aircondition-α (τρομερή λέξη το ξέρω...την σκέφτηκα στα τελευταία 3 δευτερόλεπτα) με αγωνία για μια συντήρηση. Μέχρι τότε λιώνουμε. Τώρα θα μου πείτε ωραία και εσάς τι σας νοιάζει. Α, δεν ξέρω τίποτα, εγώ ήθελα να πω κάπου τον πόνο μου !Ο/H EGW4321 έγραψε:
-
Άσε φιλαράκι @EGW4321, σε καταλαβαίνω..έχω φάει και εγώ τέτοια πακέτα με ζέστη όταν δούλευα τεχνική υποστήριξη ΙΤ..200 χιλιόμετρα και βάλε στο κέντρο Αθήνας με 45 άρια θερμοκρασία.. Κατέβαζα τα εναμισάλιτρα νερά σαν..σφηνάκια..

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ενω τώρα εκεί εις τας εξοχάς είσαι κύριος!
-
Όλη μέρα στο γραφείο με αιρκοντίσιον στο φούλ την βγάζω δεν ξεμυτίζω καθόλου.
Όταν φεύγω κατα τις 6-7 το απόγευμα, εκεί έρχεται ο πόνος, σαν να μπάινω σε σάουνα νιώθω..

-
Σας ψάρωσα, ε; Αυτό σκόπευα! Πάει με τα κουμπούρια!
=============== Ιουν 29th 2017, 9:25pm ===============
Τραγουδάρα με φοβερά μηνύματα............
-
εγω λέω τώρα με την ζέστη να πιάσεις καμία παραλία με τις αιθεριες υπαρξεις γύρω γύρω και άσε τα σκουλήκια να αλλωνιζουν. ο αρχισκωληξ είναι σε διακοπές; αρχηγέ;;;; άσε τις μπύρες και τακτοποιήστε το μωρό σκουληκοδαμαστη.
-
Έχει και κάτι αιθέριες από Σερβία στην περιοχή. Ευκαιρία για greek kamaki!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0