Παιδιά κάνω μια προσπάθεια για να είμαστε ενημερωμένοι. Ευχαριστώ για την κατανόηση σας. Καταλαβαίνω τις ανησυχίες όλων!
Magic WormHole
-
-
Ο/H makisfz έγραψε:
Καλημέρα επιτέλους λίγο δροσιά
Redmi n3 pro
Καλημέρα καλημέρα καλημέραΕυγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Ο/H fog έγραψε:
@Alex_MLT Η μέθοδος "ορίστε ένα ποτήρι κρασί αγάπη μου" στον ...οδηγό επιβίωσης, επιβεβαιώνω ότι δουλεύει άριστα
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Παιδιά κάνω μια προσπάθεια για να είμαστε ενημερωμένοι. Μπορεί να ήταν και λάθος να δημιουργήσω έναν οδηγό. Ευχαριστώ για την κατανόηση σας. Και καταλαβαίνω τις ανησυχίες της Διοίκησης. Καλύτερα ας διαγραφεί. @George Kaggelaris, @fog Παιδιά επειδή εκφράστηκαν ανησυχίες ότι με τον οδηγό μου μπορεί να γίνουν τα πράγματα χιερότερα παρακαλώ να διαγραφεί. Ευχαριστώ. Είναι καλύτερα έτσι για όλους. Να μην ενταθούν και τα μέτρα. Και ναι @derveni έχεις δίκιο δεν το είχε σκεφτεί νωρίτερα.
-
Χρήστο απλά εγω αισθανόμενος την αίσθηση ευθύνης ήθελα να πω ότι για να μην προκαλέσω προβλήματα είμαι έτοιμος ακόμα και ο οδηγός να διαγραφεί. Αλλά θα βρω άλλη λύση τελικά.
-
Έλα να ξυπνάμε, πολύ ησυχία έπεσε.
-
Ναι με φραπόγαλο αφου έφαγα όλη την κίνηση της λαικής στη μάπα
Στάλθηκε από το X5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
μου κλείδωσαν το νήμα έως ότου κριθεί risk free..............μίλησα με Bodai και θα το δουμε!
-
έναν οδηγό προσπάθησε να γράψει το άχρηστο γατοπίγκο και παραλίγο να τον στείλουν για....banιο.....
(στείλτον μου σε pm να δω περι ου ο λόγος pls)
είμαι καλά, είμαι αρτιμελής, ιδού ολόσωμη: Fnhhwk6M2vv1M8ku5
εδώ: dEHBV5j83dEfgNGQ6 την έβγαλα όλο το ΠΣΚ, γιατί εκτός του καύσωνα, είμαι και κατατρομοκρατημένος...
έβγαινα μόνο το σούρουπο, για λίγο να δροσιστώ:GByJTfLJBywUqETCA και το μεσημέρι (Μάρκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο) για να τσιμπήσω κάτι: JBrxRKtXRRXzPJ138Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
εγω λέω φίλε να ζητήσεις διαγραφή του νήματος ως μη γενόμενο...στην τελική υπάρχει και το νήμα αξιολογήσεων που ο καθένας καταθέτει την εμπειρία του... Απο κεί μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα συμπεράσματα και ο καθένας να κρίνει. Επίσης υπάρχει και το νήμα για το εξωτερικό που και εκεί λέγονται διάφορα χρήσιμα. Ισως ένα ωραίο συγκεντρωτικό νήμα να χαλάει την σούπα ή να έρχεται ενάντια στους στόχους και στις στρατηγικές συνεργασιων που έχουν θέσει οι ιθύνοντες του φόρουμ. Οπότε δεν πειράζει πάμε για άλλα... Όρεξη να εχεις γατούλη για προσφορά και βέβαια μην την χάνεις ποτέ είτε οι άλλοι θέλουν είτε όχι..Κάθε οργανισμός έμβιος η μή στα προιόντα του είναι αφεντικό και δυστυχώς οι συλλογικότητες αυτήν την εποχή παρόλο που θέλουν να είναι ανοιχτές νιώθω ότι περιορίζονται..δεν μπορούνε.. γιατί ο σκοπός είναι αλληλοσυγκρουόμενος...επιβίωσης γαρ. Αυτά
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0