Μήτσο εγγύηση σου λεω. Αβαδιστα αβίαστα. Le eco ο γαμπρός σου και το τανασι νο2
Magic WormHole
-
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Παιδιά ο οδηγός μου σώθηκε. Όποιος τον θέλει θα συνεχίσω να τον ενημερώνω offline. Ας μου στείλε πμ όποιος τον θέλει και του τον έστειλα με μέιλ.
Εγώ τον θέλω Ζήση στείλε τον
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Τάκη μέιλ δώσε μου.
-
Ρε που φτάσαμε.. να παρακαλάμε τον γατοπίγκο να μας στείλει έναν οδηγό, για τον οποίο κόντεψε να πάει για banάκι... Ο σαρδανάπαλος...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Σαρδανάπαλος άκουσα. Πάλι τον νιάου κράζετε;
-
Πολλές καλησπέρες και από μένα, τι κοσμογονικές αλλαγές γίνονται ωρέ σκουλίκια και πίγκου. Ο γάτο πίγκου έκανε έναν ωραίο οδηγό τον οποίο με την βοήθεια όλων θα ήταν ένα ακόμα εργαλείο για αγορές από το εξωτερικό ο οποίος πήγε για banio ο οδηγός όχι ο γάτο πίγκου. Ο @derveni τα ψιλό παραπατάει μόνο με μπρικαρισμένες συσκευές θα ξανά ασχοληθεί. Ο αρχιτέτοιος έκανε μαύρα μάτια να εμφανιστεί και τα έβαλε με τον συνήθη ύποπτο τον γάτο πίγκου. Πω πω πω όλα αυτά με τις πρώτες ζέστες.............
Και τώρα το μαγκαζίνο μας
Το ελληνικό νησί που βρίσκεται στα 6 καλύτερα μέρη παγκοσμίως | E-Radio.gr Θέματα
Το πρώτο «μπαρ ύπνου» άνοιξε στη Μαδρίτη! Πίνεις τον καφέ σου και παίρνεις έναν υπνάκο – διαφορετικό
Η μοναδική Αγία Σοφία: Αριθμοί, γεγονότα και θρύλοι | E-Radio.gr Θέματα
ΔΟΒΗΤΕΣ: Η ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΦΥΛΗ: Αυτή είναι αδιαμφισβήτητα η πιο πρόστυχη εκπομπή της Ελληνικής τηλεόρασης!
Ultra-luxurious παιχνίδια αξίας $2,199,000 - Tam Tam
Αυτή είναι η πιο παγωμένη παραλία της Ελλάδας | thepressroom.gr
Ο άνθρωπος που μας έμαθε να μιλάμε ελληνικά | Newsbeast -
Τον οδηγό δυστυχώς με ανάγκασαν οι συνθήκες να τον κατεβάσω.............διαθέσιμος σε λίγο καιρό online........αλλού αλλά έως τότε offline...............μου δίνετε μέιλ σας τον στέλνω!
=============== Ιουλ 3rd 2017, 7:20pm ===============
Δείτε ποιοι είναι οι Άγιοι που τους υποστηρίζουμε και με σθένος εδώ μέσα. Φοβερή η ιστορία του ανθρώπου.
Κοροϊδία απο citismarket -
Το πας φιρι φιρι τελικά εσύ....ανι(ω)θο με τα ούλα σου!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μπα απλά προσπαθώ να σολιντάρω την 3η θέση..........
-
Την 3η θέση;
Δεν σε πιανω.
Even dead i will fight. -
στα ποστς βρε............
-
Ωστε για αυτό λοιπόν γίνονται όλα, για το ποιος την έχει μεγαλύτερη....τη συμμετοχή στο νήμα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0