Magic WormHole
-
-
τώρα που σε κόβω στο αβαταρ...ναι ναι...σωστά...έχεις δίκιο...sorry mate....
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Συγνώμη ρε φίλε άλλα η προσφορά των πιγκουίνων ήταν συμφέρουσα !!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
λες και ήθελες πολύ εσύ να φερθείς σκληκιάρικα και να πουλήσεις τον οποιονδήποτε!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μα αυτό ακριβώς είναι που δεν εκανα , ξεχνάς ότι ειχα και Άβαταρ πιγκουίνου πριν !!!
αφού τα γονίδια σου είναι σκληκιάρικα....δεν τ απαρνήθηκες για να πας με τους παλιοπιγκουίνους?
αυτό τι είναι??
εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Έδωσα μάχη μέσα μου ειλικρινά , αλλά τον τελευταίο καιρό με είχες πληγώσει !!! Χαχαχα
@demakhs το πέτυχες γιατί οι αγρότες το χειμώνα το κ@λ@βαραμε. Έλειψα για λίγο λόγο Format pc και είδα τον @takisfrag να μιλά περί αποστασίας.ΓΙα βάλτον στη θέση που του αξίζει.
Redmi note 3 pro -
εγώ τον έχω εντοπίσει κ παρακολουθώ τις ύπουλες κινήσεις του από την αρχή....οι σκοποί μας κοιμούνται όλορθοι!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
τα πιο σιχαμερά σκληκια αποδείχτηκαν αυτός, το άλλο το Τανάσι κ το Γιώργο, που λόγω ιδιότητας όμως το δικαιολογώ...έπρεπε να βρίσκεται απο τη μεριά των οχτρών!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0