Magic WormHole
-
-
ο Μάκης πως .... ξεσκωληξε?????Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Το καταδρόμι μας ρε??
Δεν πάς καλά μου φαίνεται!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
........ όσο κ αν χτυπιεσαι, δεν τον ..... τρως!!!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Δεν θέμε να τον φάμε... Μεταξοσκώληκα θέμε να τον κάνουμε...
Μια φορά σκουλήκι πάντα σκουλήκι. -
Αυτά λαβαίνουν χώρα σε διπλανό θέμα...προς γνώσι και συμμόρφωσιν!!
Δείτε την πρώτη την καρα-σκληκαντέρα πως προσπαθεί να διπλαρώσει τον επιστήμονά μας και την δεύτερη την υπόγεια καρα-σκληκαντέρα πως βάζει φιτιλιές!!
Αν δεν επέμβει ο Αμερικάνος, να εφαρμόσει αυτά που μας φοβέρισε στο Πολεμικό Διάγγελμά του, από το οποίο χάσαμε 2-3 εκατομμύρια σκληκια απ τον φόβο τους, θα αρχίσω να πιστεύω ότι είναι ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Για να μην φάμε ξύλο όλοι μαζι (σκλήκια και Πινγκουινς) μείνετε εδώ και αφήστε τις μ@@@@ιες εκτός θέματος..
Ακούς @takisfrag -- αλεξι-υπνωτιστή ..?? -
Προτείνω στον @XiaomiNewbie να φτιάξει ένα νέο Άβαταρ στον κολλητό μου τον @demakhs στυλ Λερναίας ύδρας με πολλά σκουληκοκεφάλια , γιατί παρατηρώ ότι ένα του κόβω και δύο βγαίνουν !!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
τα αληθινά σκλήκια, δεν κάνουν τέτοιες σκληκιές από δω και απο κει σε άσχετα θέματα.
αυτά, τα κάνουν μόνο τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σκλήκια, σαν και σας!!!
τώρα που σας τσάκωσα @geo_sklhkanterio_anto555 & @ypogeio_sklhk_ths_lasphs_takisfrag, θα σας χορέψω στο ταψί...και άστες τις παραινέσεις του στυλ του προηγούμενου μηνύματος....δεν μπορούν να αποπροσανατολίσουν κανέναν, εκτός και αν, είπαμε, ο Αμερικάνος είναι πουλημένος!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0