Magic WormHole
-
-
Θα μας πεις αξίζει ο κόπος να δούμε την ταινία ή όχι.
-
1751-1738=13
τυχαίο, δε νομίζω!!!!!!!!!!!!
φτου...πήγατε στην 1752
ποια ταινία ρε, πλάκα με κάνς?
μετα το break, ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΑ....απλά αναγκάστηκα να σηκωθώ και εγώ, όταν ανάψαν τα φώτα και σηκωθήκαν τα παιδιά να φύγουμε...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Καληνύχτα αραχνιάρη. Καλό ξημέρωμα.
Θα πνιγεί με τον καφέ του ο Αμερικανός με αυτά που θα δουν τα μάτια του αύριο πρωί πρωί..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Σιγά μην ασχοληθεί με μας ο άνθρωπος ολόκληρη επιχείρηση έχει. Υπάρχουν ποιο σοβαρά πράγματα να κάνει Κυριακή.
Καληνύχτα έτσι -
Δεν εννοούσα αυτό ακριβώς.. Αλλά έχεις δίκιο τελικά, λες και δεν ξέρει τι περιπτώσεις έχουμε μαζευτεί εδώ μέσα.. Αντε πάλι καληνύχτα (Νο3)
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Καλημέρα @vrs5 που είναι η καλημέρα; @George Kaggelaris πρώτα λέμε εδώ καλημέρα και μετά γράφουμε σε άλλα τόπικ πρωί πρωί , κανόνας της τρύπας.
-
Καλημέρα φιλαράκι. Αλοίμονο μπρε καλημέρα δεν θα πούμε; Απλά κάτι χρωστούσα και έπρεπε να περάσω πρώτα από εκεί.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ λοιπόν σε όλους μιας και πρός το παρόν μόνο αυτή μπορούμε να λέμε. Έχω ψοφήσει στα 17ωρα παίδες και δεν έχω την δυνατότητα να παρακολουθήσω το νήμα, σόρι. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα αλλάξει σύντομα όμως ... -
-
-
Καλημέρα παιδιά , καλό πλατσούρισμα σήμερα !!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0