το πιο άκυρο και το πιο άχρηστο like, που έχω κάνει ever: Γενική Συζήτηση για το MI5 (Gemini)
Magic WormHole
-
-
Ο/H geotzia έγραψε:
Καλημέρα καλημέρα καλημέρα
Τι ωραία βραδυά η χθεσινή!!!Σε όλα τα όνειρα μου έβλεπα τον επιθεωρητή Κλουζώ σε νέες περιπέτειες...
Ξημέρωσε μιά νέα μέρα,όμορφη και γαλήνια.
Πάω γιά b@νάκι
Και πάλι καλημέρα
@geotzia Mην γίνεσαι κακός, δεν είχε εντελώς άδικο ο επιθεωρητής απλά πέρασε με κόκκινο και έθεσε τις απόψεις του ..εντελώς άκομψα
σε μια αγριεμένη λόγω των τελευταίων εξελίξεων τρούπα. Εγώ θα το περιέγραφα απλά σαν "άγνοια κινδύνου". Ελπίζω να έγινε λίγο σοφότερος μετά απο την χτεσινή νύχτα.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
Ποιό θές, την μισοριξιά ή το Plus?
=============== Ιουλ 9th 2017, 12:53pm ===============
Xiaomi Mi 5s Plus Τετραπύρηνο 2.35GHz 4GB RAM 64GB ROM | Μαύρο
Review από @maddoctor, εδώ: Παρουσίαση του φοβερού Xiaomi Mi5S Plus 6GB / 128GB
Κατά την γνώμη μου δεν θα δείς πολλές διαφορές σε καθημερινή χρήση με το 4/64
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Προτιμώ τη μισοριξια να πω την αλήθεια.
-
Τι θές και περίληψη τώρα; Καλό είναι, πάρτο.
Μα να μη ξέρω τι ψωνίζω;
-
Τι λέτε κύριε, αμφισβητείτε την Xiaomi; Να φύγετε, να πάτε αλλού.
Καλά, θα πάω στην LG
-
Κάτσε γιατί λέω λέω και στο τέλος δε θα πάρω τίποτα γιατί δε θα μπορώ να αποφασίσω χαχαχα
-
Αν δεν μπορείς να αποφασίσεις πάρε Elephone. Σιγουρα σε 2 μήνες θα ξαναψάχνεις για κινητό. Δεν βαριέσαι ποτέ.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0