Magic WormHole
-
-
Καλημέρα παιδάκια
Πάει η βδομάδα και σχεδόν και ο Ιούλιος. -
Καλημέρα κυρίες κύριοι και αγαπημένα μου παιδιά....
Οσο για τα ρεμάλια. Το νου σας.Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Ο/H geotzia έγραψε:
...
Οσο για τα ρεμάλια. Το νου σας.
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Με όλον τον σεβασμό, αλλά κάπου το χετε χάσει παιδιά....
Καλημέρα και καλή Παρασκευή σε όλο το πριγκιπατο του οφτοπικ.
Σπέσιαλ καλημέρα και χαιρετισμούς στον αρχίσουλτανο Μήτσο.
Τους έχει βαρέσει η ζέστη, μάζεψε τους. Τους δικούς σου εννοώ, όλοι οι υπόλοιποι, μια χαρούλα είμαστε..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
-
-
Πες τα Δήμητρα,δεν παρακολουθούσαν. Όσο για αυτά που ανακάλυψα @derveni λέγονται κοινή λογική.. Και αφού μόνο σου λες ότι τα εφαρμόζεται τότε προς τι ο σπαραγμός σου? Για το καλάμι που είπες οποίος το έχει να το φέρει πίσω απλά. Κ κάτι τελευταίο λόγω μεταφοράς των μηνυμάτων κοίτα που ήρθαν πάλι...στην τρουπα. Καλημέρες γοργόνες κ μάγκες
-
Ο/H sso έγραψε:
Έτσι μπράβο..... Βόηθα κι εσύ.... Μην τα λέω μόνο εγώ!!!
Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Καλημέρα σε όλους τους υπηκόους του Σουλτάνου. Καλό ΣΚ να έχουμε.
-
Ο/H linuxilakis έγραψε:
Κ κάτι τελευταίο λόγω μεταφοράς των μηνυμάτων κοίτα που ήρθαν πάλι...στην τρουπα.
Φυσικά ο τελευταίος που θα συμφωνήσει σε κάτι τέτοιο είναι ο κατά φαντασία και αυτοδιορισμένος αρχισουλτάνος.. αλλά αυτός έχει το ακαταλόγιστο.
Μπορεί να γράφει ότι θέλει.
Βασικά, δεν μου αρέσει και το να ρίχνονται εδώ μέσα οφτόπικ μυνήματα από άλλα νήματα... ας φιαχτεί ένα καινούριο, για αυτή την δουλειά..
Κάτσε να έρθει πίσω και ο "μαχητής" απο τις διακοπές του την άλλη βδομάδα, να να οργανωθούμε πάλι και να δούμε τι θα γίνει..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0