Magic WormHole
-
-
Σωστά η @fog τα μετέφερε εδώ γιατί για το εδώ μιλούσαμε. Αλλά παρέμεινε ένα ποστ που λέει ότι όσοι μπαίνουν στην τρουπα η θα βγουν με ζουρλομανδύα η θα χρειαστούν χάπια. Οπότε σε προτρέπω ειρήνη να μεταφερθεί και αυτό . Γιατί ήταν το πιο άσχετο αλλά και άστοχο με το νήμα περί παραγγελιών. Κ κάτι άλλο κ κλεινω. Από πότε το χιούμορ κ η πλακιτσα είναι συνδεδεμένη με χάπια κ τρελλα. Ας μου το λύσει κάποιος. Είναι γνωστή η εμπάθεια κάποιων με αυτό εδώ το νήμα. Αυτά από μένα. Αν σε ΚΑΠΟΙΟΝ δεν αρέσει ας μην κάνει σχόλια από εδώ κ από εκεί. Επίσης στο νήμα με το τελωνείο και το τέρας ο εμπαθής με το νήμα λέει σε συμφορουμιτη "αμ εσύ είσαι κ λεβέντης" Είναι αυτό συμπεριφορά? Η εντάσσεται στην εικονική πραγματικότητα που αποζητά να ξεφύγει? Όχι τίποτε άλλο αλλά να τα λέμε όπως έχουν τα πράγματα .
-
-
Δεν είπα ότι φταίει ίσα ίσα είπα ότι καλά έκανε. Απλά αν θέλει να μεταφέρει και το άλλο άσχετο ποστ που έχει μείνει εκεί. Πάω για μπάνιο,αντί για λάδι θα ρίξω και μια βουτιά για εσάς
-
@linuxilakis Λες μεγαλύτερες κουβέντες από το μπόι σου νομίζω, εγώ αν θες να το πω διαφορετικά στο forum μπήκα να βοηθώ και το έχω απόδειξη σε άτομα vip που έκανα και οδηγούς, δεν μπήκα να βρω το νόημα της επικοινωνίας που μου λείπει. Δεν το συνεχίζω γιατί και δεν με ενδιαφέρει η συζήτηση και δεν με αφορά κιόλας. Και σε προσκαλώ κιόλας όταν ξανά γίνει συνάντηση στην Λάρισα να έρθεις αν έχεις ελεύθερο χρόνο να το κουβεντιασουμε γιατί ο γραπτός λόγος με τον προφορικό απέχει πολύ και επειδή στο προφορικό λόγο είμαι πολύ δυνατός πιστεύω θα αναθεώρησης αυτά που σκέφτεσαι και γράφεις για μένα φιλικά @derveni να έχεις μια όμορφη μέρα, ευχαριστώ.
-
Λοιπον, το καλαμι και την μυγα οπως ειχα αναφερει και σε ποιο παλιο ποστ να μου επιστραφουνε πισω ή να τα παρατησετε στις παραλιες.Αυτο το νημα εχω την εντυπωση και ας με διορθωσετε αν κανω λαθος δημιουργηθηκε για χαβαλε να λεμε καμια μ@λ@κια για να ξεφευγουμε απο το καθημερινο τρεξιμο και αγχος που εχουμε ολοι μας και οχι για το ποιος ειναι ο καλυτερος ή πιο μορφωμενος ή ποιος την εχει πιο μεγαλη κ.τ.λ.π για τετοια θεματα καλυτερα να ανοιξετε ενα αλλο νημα και εκει να βγαλετε τα εσωψυχα σας οσοι εχετε θεμα,γιατι οπως το πατε θα μεινουν 3 και ο κουκος εδω και αμα φυγει και αυτος τοτε .... καλυνηχτα.(γνωμη μου λεω εγω τωρα που δεν συμετεχω και πολυ στο νημα)
Χρηστός Πολίτης.
-
-
-
@MarkosVL Ακολούθησα τη συμβουλή σου. Τους είπα ότι δεν μαγειρεύω σήμερα και... πανηγυρίζουν
Αρχαιολογία το τραγούδι αλλά -εκτός του ότι μου είναι ασορτί- μου αρέσει κιόλας
-
Ότι ήταν να πω το είπα. Όμως πάλι εμμέσως με απειλείς και μιλάς για το μπόι μου. Δεν έχω άλλα λόγια που να είναι αντάξια του δικού σου πνευματικού ύψους ειλικρινά. Εγώ θα σου πω φιλικά όπως λες και επειδή δεν μ αρέσει να κρύβομαι πως έχω αναφερθεί κ στη διοίκηση για τον τρόπο σου. Δεν μπορεις όσο κ να έχεις βοηθήσει να λες στον αλλον..ε είσαι κ λεβέντης!!!! Είναι υποτιμητικό. Πιστεύω να το καταλαβαίνεις. Είναι το ίδιο όπως λες για το μπόι μου. Θέλει μια ευγένεια μια καλοσυνάτη προτροπή και με το να διατυμπανιζεις την όποια βοήθεια πολλές φορές την ακυρώνει η ίδια σου η επαρση
-
-
Ρε σεις τι πάθατε τώρα μια παρέα είμαστε και κάνουμε πλάκα μεταξύ μας να περνάμε ευχάριστα ,για ηρεμήσετε μην φωνάξω το υπέρτατο σκουλήκι (φρουρά) και τα κάνει εδώ μαντάρα !!!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0