Magic WormHole
-
-
εμ το άλλο..:
slowly much oil = σιγά τον πολυ-έλαιο!
κι αυτό επίσης:
Γουίθ ουάν σμπαρ, του τρίγονς = μ'έναν σμπάρο, δύο τριγόνια!
the female horse took a shit at the geni mosque = χέστηκε η φοράδα στο αλώνι! -
-
-
Εμένα με το μηνιαίο μπάνιο τότε δεν είδα κανείς να με έχει μνημονεύσει...........πολλή η αχαριστία εδώ μέσα!
-
Ο/H zt654 έγραψε:
Εμένα με το μηνιαίο μπάνιο τότε δεν είδα κανείς να με έχει μνημονεύσει...........πολλή η αχαριστία εδώ μέσα!
Χρηστός Πολίτης.
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Γάτο και για εσένα έγινε αν το βρω θα στο δείξω ...... παραπονιαρικο γάτο πιγκου.
Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα τρελοκομεία!!Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Γάτο και για εσένα έγινε αν το βρω θα στο δείξω ...... παραπονιαρικο γάτο πιγκου.
=============== Οκτ 20th 2017, 1:03pm ===============
@fog
Γνώμη για την κάμερα του Huawei Mate 10 pro;
- Dual-cam with 12Mp RGB and 20Mp monochrome sensor
- Dual f/1.6 lenses with Leica optics
- 2x lossless zoom
- Phase detection and laser autofocus
- Dual-tone LED flash
- 2160@30fps (4k) / 1080p@30/60fps video
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * - Dual-cam with 12Mp RGB and 20Mp monochrome sensor
-
Tα χαρακτηριστικά σκοτώνουν. Διάφραγμα 1.6 ...πάει σε άλλα επίπεδα.
Και από ότι λένε και τα τεστ σκοτώνει και στην πράξη Huawei Mate 10 Pro: Oustanding still image performance - DxOMark (φρεσκότατο, σημερινό το review) -
Από εκεί κοπιαρα τα specs Ειρήνη!
Ξέρω ότι είχα πει ότι δεν θα ξαναπάρω ναυαρχίδα (και δεν ήταν τα χρήματα ο λόγος) αλλά αυτό με ψήνει τρελά. Είναι συσκευή να την κρατήσεις 2 χρόνια το λιγότερο χωρίς να ασχολείσαι τι βγάζουν οι άλλοι. Θα το δω, σε μερικούς μήνες, μετά τις γιορτές. Να το πιάσω και στα χέρια μου σε κάποιο μαγαζί πρώτα φυσικά..
Τα αγαπημένα xiaomi μου, θα γίνουν δεύτερες συσκευές. Μπορεί να πάρω του χρόνου και το 6C ή κάποιο από τα Redmi 5 (περιμένω να βγάλει 4-5 εκδόσεις)..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Κοσμοσυρροή και σήμερα στο νήμα
Τι ήταν η Μάγκνα Κάρτα; (pics) | E-Radio.gr Θέματα
Οι 15 πιο ευτυχισμένες χώρες όλου του κόσμου! | Aggouria.net
Βοb, η πρώτη ομοφυλόφιλη κούκλα που ξεσήκωσε τις ΗΠΑ στο τέλος των 70’s - Trelokouneli.gr
Ο ιερός αριθμός των αρχαίων λαών - Το μυστήριο του 12! | Pronews
10 Πράγματα που σχεδόν ολες οι Γυναίκες Λατρεύουν στο Κρεβάτι κι ας μην το Παραδέχονται | Fresh Freddo-News
Οι πιο απίστευτες επιθέσεις άγριων ζώων σε non-stop βίντεο (προσοχή, είναι εθιστικό)
Η ομορφιά της παρακμής: Παρατημένα ερείπια από όλο τον κόσμο - CNN.gr
@Alex_MLT αν το έχεις ανέβασε το να το δει το παραπονιάρικο Γάτο Πίγκου @zt654 όπως και του @demakhs
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0