μονο με καποια εφαρμογη που μεταφερει ολοκληρο το παιχνιδι μαζι με τα δεδομενα του σε sd αλλα μπορει να μην παιζει λογω διαφορας εκδοσης android.
Magic WormHole
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
αυτές τις εξυπνάδες, τις ξέρω και εγώ.
λύση να μου προτείνει, που δουλεύει, γνωρίζει κανένας άχρηστος?Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μήτσο, δεν το βάζεις σε live streaming να χορτάσει θέαμα ο κόσμος; μια βδομάδα περίπου το παιδεύεις..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
-
όταν το παιδεύω εγώ κάτι, το παιδεύω για τα καλά!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Λύση που να δουλεύει με όλες τις συσκευές και όλα τα παιχνίδια δε νομίζω να υπάρχει. Κάθε παιχνίδι σώζει αλλού, με την έννοια άλλα στο cloud, αλλά στην συσκευή, αλλά συγχρονίζουν με Google κλπ.
Δοκίμασε όσα εργαλεία έχεις ήδη υπόψη και αν δε βρεις άκρη, δοκίμασε και το datasync από το play store. Παλιά εφαρμογή, δες την περιγραφή και αν σου κάνει, καλώς. -
Από τα μόνο παιχνίδια που έσωσα ποτέ κάτι ήταν ένα το brick breaker που προσέφερε από μόνο του αποθήκευση και επαναφορά όταν το επανεγκαθιστούσες!
-
clash royale.....B-O-H-Θ-Ε-Ι-Α !!!!!
Προσπάθησα βάζοντας τον ίδιο google account, λέω μπας και μέσω "παιχνίδια google play"....sk@t@!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Αν πας στον file manager επιλέξεις να εμφανιστούν τα κρυφά αρχεία πάρεις το backup τον παιχνιδιών και το αντιγράψεις στο καινούργιο δεν το βλέπει;;;;
-
γατοπίγκο, αυτό που προτείνεις, το σκέφτηκε ολομόναχος ο τεράστιος, μόλις 0,5 gr εγκέφαλός μου (πριν 3 μηνύματα), αλλά "άκου" τι μου κάνει.
όταν πάω να κάνω sign in στον google account μεσα από το παιχνίδι στο παλιό τηλέφωνο, με προτρέπει να ξεκινήσω από την πίστα 1 γμτκρμ.
στο tablet το απεγκατέστησα το παιχνίδι, που εκεί έχει ξεκινήσει από την αρχή, αλλά το ίδιο μου βγάζει στο παλιό κινητό που έχει σώσει όλη την εξέλιξη...ακούω ιδέες!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H fog έγραψε:
Πολύ έξω από τα δικά μου όρια τιμής, αλλά εξαιρετικό κινητό.
Με τα σωστά χαρακτηριστικά εκεί που έχουν νόημα και αυτό είναι κάτι που το εκτιμώ, σε ένα μοντέλο αυτής της κατηγορίας τιμών.
πχ. τα dpi στο Huawei είναι γύρω στα 400 και η μπαταρία 4000 mhA, στο samsung note 8 τα dpi είναι 500 τόσα και η μπαταρία 3300 mAh.
Σημείωση: το ανθρώπινο μάτι γύρω στους 30-40 πόντoυς απόσταση, που κρατάμε το κινητό, ΔΕΝ έχει δυνατότητα να ξεχωρίσει πάνω από 300 κάτι dpi.
Από την άλλη μια μεγαλύτερη μπαταρία μπορούμε όλοι να καταλάβουμε αν είναι πιο χρήσιμη.
Περί προτιμήσεων... κολοκυθόπιτα, αλλά για κάποιους έχει σημασία αν αγοράζουν φύκια
Συμφωνώ 100% για τα χαρακτηριστικά, σε διάφορα μπλογκ και φόρουμ και στο εξωτερικό, διάφοροι άσχετοι σχολιάζουν άσχημα ότι ναυαρχίδα δεν έχει φουλ 2Κ/4Κ οθόνη. Λες και θα δουν διαφορά από την FHD+, όπως είπες. Είναι οι ίδιοι που γκρινιάζουν γιατί το note8 δεν έχει καλή διάρκεια μπαταρίας. Ανοησίες.
Όσο για τα φύκια, όσο υπάρχουν πρόθυμοι αγοραστές, δεν θα αλλάξει τίποτα..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0