Άντε γεια ............. έχω πολλά νεύρα............. την παλιό κομπλεξικιά ομάδα ................. με τον ποιο απαράδεκτο προπονητή των εθνικών κατηγοριών. Τον παλιό μ@λ@κ@@ έβγαλε τον μοναδικό παίκτη που μπορεί να κάνει παιχνίδι και έβαλε αμυντικό χαφ. Ο άχρηστος, έβαλε τον Τζαλμά που η μόνη δεξιότητα που έχει είναι να σπάει πέτρες σε νταμάρι.
Magic WormHole
-
-
-
@giwrgosalim Το 4/64 δεν είναι Global. Δεν έχει την 800άρα. Είναι ένα πολύ καλό τηλέφωνο κατά τα άλλα και υποστηρίζεται από τη Rom του φόρουμ μας. Από εδώ το έχει ο @vrs5, ίσως σου πει περισσότερα...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Πολύ ησυχία... Κάποιοι πρέπει να κάηκαν από το λάδι στο τηγάνι...
Καληνύχτα.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk -
Ο/H Alex_MLT έγραψε:
Μην μπερδεύεις τα αθλήματα βρε, αυτό είναι ποδόσφαιρο, όχι μπάσκετ!
Και μη μου πεις ότι δεν μίλησε κανείς γι αυτό. Αυτά δεν τα βλέπει ο "καθείς"...
Και ο Ατρόμητος έχει την ευκαιρία να περάσει μόνος πρώτος αύριοὮ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Παιδιά έχω πάψει να χαλιέμαι ή να χαίρομαι πάνω από ένα πεντάλεπτο μετά τον αγώνα. Δεν αξίζει, υπάρχουν καλύτερα πράγματα στη ζωή.
Αντε, καλό ξημέρωμα.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Εννοείται βρε...ούτε συζήτηση!!!Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Καλημέρα σας.
Μανία τις έχετε αυτές τις τρύπες πάντως. Δίχτυα είναι άλλο είναι, τρύπα να είναι και ότι να 'ναι
@balakof Γιώργοδεν απαντώ σε όποιον έχει κόλλημα με την 800άρα.
Όπως είπε και ο Γιώργος @spideman3 υπάρχουν καλύτερα πράγματα στην ζωή.
@giwrgosalim ένα θα σου πώ, το τηλ τα σπάει. -
Καλημέρες και καλή εβδομάδα
Χρηστός Πολίτης.
-
Καλημέρα!
-
-
Καλημέρα, καλή εβδομάδα.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0